Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovog je Komšić u predsjedništvu
Hdz bih je ustaška teroristička organizacija, potpomognuta katoličkim teroristima iz Rvacke, ima za cilj destabilizaciju BiH. Prema ustašama iz HDZ se treba ponašati kao prema teroristima.
Hrvati iskreni ko prostituke dok vode ljubav !!! agahahahahahahahahahhahahahahahah
BOJKOTujmo proizvode iz RH
S ovim se izruguju u hr medijima!Cuj naoruzavali vehabije?Ha, ha, ha....Sta sve nece reci da sakriju islamski radikalizam!Kao da ih ne vidimo po sarajevu, zenici itd!
''a o njima ćemo izvijestiti i naše međunarodne partnere'', koliko su ovi Hrvati jadni, vec se prepali da se nece po svijetu cuti sta planiraju i rade, malo se usrali u gace, pa odmah spominju obajvestavanje ''medjunarodnih partnera''...koja jebeno bijedna i jadna nacija to je nevjerovatno, dok im narod u Bosni i Hrvatskoj nestaje oni su sebi zadali glavni cilj da vode psihicki rat protiv Bosnjaka, nije im bilo dovoljno 1992-1995 godine.
eheheheh... jasta, nije to tocno ... lazu svi na njih...
Predlazem da se hrvati prolase nacionalnom manjinom, poput krasnog ustavno sustavnog polozaja kakvi imaju hrvatski srbi.
Prvo je Franjo tapsao Aliju dok se Jugoslavija nije raspala. Pa, ratni profiteri Pa, su se nagodili sa Mislosevicem da podjele Bosnu. Pa, savez sa Karadzicem Pa, su poslije rata imali 33% vlasti, a do dana danasnjeg drze financije. Pa, blokiraju sta hoce, bezbroj puta. Pa, kladionice. Pa, Peljesacki most. Pa, imamo snjim ogroman trgovinski deficit. Pa, nam opljackase BiH imovinu. Migrate nece, sad jos i ovo... sta je sljedece
@Znameniti To je to, a demografski su nacionalna manjina u BiH. Njih treba iznenadno i po kratkom postupku jednostanvo izbaciti iz ustava FBiH. Nespremne ih docekati, pa da vidimo pravo lice. Ali prije toga sa Erdoganom dogovoriti patrolisanja turskih vojnih brodova medjunarodnim vodama sjevernog Jadrana ;)
Građani BiH,samo pamet u glavu i nedozvolite da vas lažima i spinovanjem uvuku u bilo šta nepravilno.Genocidaši i UZP ovci nemiruju.Traže na razne naćine da koče napredak BiH.Smrt fašistima,sloboda građanima.
Ustaše se udružili sa četnicima (čitaj Mato Đoković), da isceniraju priču. Braća im metnuli.. Hrvatski undercover mu nudio oružje, on otišao novinaru žurnala i ispričao priču. Svaka čast.
najgore je sto ovi levati koji nece da vakcinisu djecu ugrozavaju druge kategorije koje nisu iz nekog opravdanog razloga vakcinisane, bebe mlađe od godinu, nevakcinisane zbog bolesti i sl. to je ravno ubistvu, zbog njih se desavaju epidemije, zatvorska kazna treba ovim levatima jer je nevakcinisanje ravno pokusaju ubistva
Čuj nema razloga da SOA ovo radi. Naravno da ima. Razlozi se znaju. Pa imaju i BH službe informacije iz hrvatskih službi. Nismo ni mi više naivni. Vremena se mjenjaju, polako al sigurno.
još da se oglase ASO i SAO pa ćemo znati pravu istinu.
Jel neko primjetio da su osa i soa anagrami? ista kuhinja, dragi moji sugradjani i sugradjanke!
Laže SOA, još prije 25 godina mudžahedini su u Bosnu dolazili preko aerodroma Pleso u Zagrebu, naravno to nisu mogli sa onim bradurinama uraditi bez Tuđmanove saglasnosti! Motivi nisu jasni samo ludom ili slijepom jer je tada rat između Hrvata i muslimana u BiH bio u punom zamahu a htjelo se, a i sad se hoće, pokazati da je Bosna leglo radikalnog islama a onda zbog nemogućnosti suživota da se dio BiH pripoji Hrvatskoj!
SOA: prosimo lijepa, trazimo od OSA da se ocituje! OSA: Nemamo ba nista za prijahvit!
@ElmedinDrugi ....Mi smo ovdje da primamo platu!
Dzubrad jedna kako se samo ljigavi, hocete da potvrdite te vase lazne optuzbe...Smradovi... ako se ovo dokaze treba do kraja ih tuziti a Kolindi reci da se napuca govana i da nas ne spominje vise