Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošto je Inckov već na snazi pitam se ima li potrebe za ovim?
Pa ako pogledaš prvi top komentar, koji će očito proći bez sankcija, očito da treba.
@gooUser838474, budimo realni, ovdje su top komentari bivali i "RS genocidni entitet", i "Srbi genocidni narod", i bivat će opet. Tako da inckov zakon sam po sebi očito nema pravni mehanizam u tom smislu. Jer da ima, redakcija bi to sankcionisala.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Incko je donijeo zakon o zabrani negiranja genocida na citavom prostoru BiH. Ne znam sta ovi hoce. Niko ga ne zloupotrebljava jer genocid je bio jer postoje presude suda u Hagu. Kraj.
oco je samo potvrda cinjenice da vla$i nemaju obraz
Ja bih im dao ultimatum, iako nam je pravosudje u kur'u, da moze i taj zakon al da se procesuira svako ko pusti imalo nacionalizma i da odlezi svako ko pokusava izvrsiti drzavni udar.
😂😂😂😂 Oni što su počinili genocid sad traže da se to zabrani pominjat! Strašno...umjesto da se pokriju po usima i preuzmu odgovornost. Strašno...nije ni čudo sto manji entitet zovu genocidna tvorevina, jer genocidaši jos uvijek divljaju!
Kad ce vec jednom srebrenicani podnijeti kolektivnu tuzbu protiv RS-a za genocid.
Čemu hitnost drugovi? Ko žurio nogu slomio. Sjedite, popite šta.
Znači pripadnici srpskog naroda počinili genocid u Srebrenici. TZV.RS JE GENOCIDNA TVOREVINA. ☠ ☠ ☠
Ako je genocidna tvorevina onda će se odvojiti i sve pet.
Jesu sad fini komentari, ljepota čitat.
Genocid Genocid Genocid Genocid Genocid Genocid Genocid Genocid Genocid Genocid
prije ce oni odustati od rs- nego mi od BiH
SNSD ce se na kraju raspast!
Pa po meni su sa ovim priznali da su počinili genocid!
Nije los zakon al nemojte nam ga namecati
A u medjuvremenu je ok da clan predsjednistva javno radi protiv drzave, raspiruje netrpeljivost, poziva na nered, dovodi harmonikase, izruguje se kome stigne i naravko uredno primi platu za to. Halooo imal 10dkg razuma ???
A ja budala. Fala Bogu pa vas ima samo oko pola miliona...
Nema dogovora tamo gdje ako nije po mom onda su drugi krivi jer nece da se dogovore...
nama je jedino spas bonske ovlasti i ukidanje dejtona