Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smradu muslimanski,dali peres cmar i jedes istom rukom,u tursku govna.
KAO PRVO, JEBEM LI TI KURVU SRPSKO-ČETNIČU U ŠUPAK, A ONDA- NE KRADI NICK, GOVNO JADNO OD \"SRBINA\" ČETNIKA! ZNAŠ ŠTA JADO, ZNAM JA DA ISTINA BOLI, ZATO ŠTO SU SVI ČETNICI LOOOPOOOVI I KRADU \"CIPS\" I IZDAJU LAŽNA DOKUMENTA I LIČNE KARTE, AL NAJGORE ZA TEBE JE ŠTO TI JADNIČE NISI SRBIN, ZNAŠ JADO, JER TI SI MUSLIMAN, JER TE JE NAPRAVIO MUSLIMAN KOJI TI JE JEBO MAJKU ČETNIKUŠU! EH SAD, POŠTO JE ONA MNOOOGOOO SMRDILA (KO TVOR!) JER NIKAD NE PERE ŠUPČINU POSLIJE SRANJA, TAJ MUSLIMAN (TVOJ OTAC) JE POBJEGAO OD TEBE I TVOJE MAJKE DROLJE!!! ETO, TO JE TVOJA ŽIVOTNA PRIČA. ;-)
majka ti je balinkura zato ti jebem mrtvu familiju @AKADEMIK
ČUUUJ, DODIG DOG VODI U SREBRENICI?? ETO NAM ODGOVORA GDJE SU ZAVRŠILE LIČNE KARTE POKRADENE IZ PROJEKTA \"CIPS\" - DODIG POKRO! ĆUUUJ, PREKO 6000 GLASAČA SRBA U SREBRENICI?? PA BOGA MI DRAGOG SREBRENICA NEMA 6000 SVEUKUPNO STANOVNIKA, A KAMOLI GLASAČA! ČETNICI-FAŠISTI POKRALI \"CIPS\"!!!