Nije konstituirano Vijeće naroda RS-a
0
SNSD-u sporan izbor kandidata SDP-a
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ja znam vi ste se i Bosne i bosanskoga odrekli već davno,te riječi u vas ne postoje.Zanimljivo je da se riječ Hercegovina koristi??!#$a Bosna poneeekad a bosanski NIKAD,čak prefix\"bosanski\"je izbrisan i nigdje se ne koristi??!!\"##Pjesme o Bosni na javnom servisu,rtrs,nema NIKAD,pjesme o gradovima u rs su VEOMA rijetke,DALEKO više se na rtrs puštaju pjesme o nekim gradovima i rijekama Srbije,o bosanskim gradovima i rijekama Veoma rijetko,to je svedeno na incidente. Što je najzanimljivije na medijima iz Srbije riječi BOSNA i BOSANSKI su praktično normalna pojava a Hercegovina se nešto rijeđe spominje. Ima se o tome dosta pisati,odmah da ti kažem da ja podržavam vaš stav o odricanju i od Bosne i od bosanskoga.
Pusio sam ki-tu drugu Titu........sada pusim Milu i njegovom sinu !!!!! Zivjela sumska
Upravo zbog ovakvih stvari OHR i visoki predstavnik će ostati još dugo. Po ovoj logici izbori nisu bili ni potrebni jer ,,MI\'\' ćemo određivati koga ćemo priznati a koga nećemo bez obzira za koga je narod glasao. Vrijeme je da gospodin Incko upotjebi i svoje Bonske ovlasti.
Svaka čast SNSDu. Vraća SDP-u istom mjerom. Kad to radi SDP hrvatima onda to nije problem, a kad se to isto vrati SDPu onda su oni zgroženi. SDP u FBiH bira stranke s kojima će surađivati, SNSD isto to radi u RS-u i uzvraća udarac SDPu.
glupost.zasto mora biti bosnjak u nekom od visokih polozaja u RS.koji to ima srbin na nekom vaznom mjestu u FBIH.pa dokle ce oni zamisljati dasu oni ti cija je bosna i da oni moraju o svemu odlucivat.Sto se tice doticnog Dape znam ga licno.bio komunjara a pred rat jedan od vecih nacjonalista u brckom.Kako oni postupaju sa srbima u FBIH i njima treba dati isto toliko vlasti u RS.nista
neka SNSD predloži bošnjaka iz svojih redova za predsjedavajućeg pa da malo vide kako je to kad te naguze.. Bas bi me zanimala reakcije sdp i sda,bili i oni trazili da predsjedavajuci bude autenticni bosnjak iz njihovih redova?
Evo mi rekla mama Zelenog zuba da ce mi uskratiti svoju macu ako budem i dalje napadao Zelenog zuba. Obecao sam joj da necu vise. Zbog takvih guzova bi se odrekao i Dodika, a kamoli da budem nezan i pazljiv prema Zelenom zubu. Evo, kao gest dobre volje spreman sam mu dati Mandraka da mi poglaba. Evo javno izjavljujem da ce Republika Sumska proooooopasti. Hvala Zeleni zube. Niko ga bolje ne glaba.
dzenozajd heljp baznija heljp 200 000 silovanih vise stotina i hiljada puta,nana i seja bosnjackih! heljp
Toliko o laktasenku kao demokrati i o njegovoj\"brizi\"da neki narod ne bude preglasan.Neznam kako stoji stvar sa ustavom ali sumnjam da vijećnici iz drugih naroda mogu postaviti drugog čovjeka,ako bi se to dogodilo i ako je vaninstitucionalno djelovanje i neustavno to neće proći.
Bosna i Hercegovina nam se nece NIKAD zgadit, samo nam se mogu zgadit oni koji privremeno harace po njoj, ali i oni ce kad-tad biti proslost... nasa ljubav prema ovoj Drzavi je mnogo jaca od vase mrznje prema njoj, i nemojte se dzaba nadat da cete odvojit i komad od nje. Sa sobom mozete ponijet taman onoliko zemlje koliko vam moze stati u traktor marke IMT, obzirom da ste po bjezanju u istom preko Slavonije i Posavine neprevazidjeni Svjetski sampioni :D
tako treba,.ebi srbe kad god mozes,napred SDP,naduravacemo se sa njima jos 1000 godina ako treba,i duramo ih 1000 godina.
SDP! SDP! SDP! idemo Bosnjaci! SDP! SDP! SDP!
Nije mudro? A mudro je kad izbacite Hrvate iz vlasti u FBiH, to je konstruktivno?! Haha... Ko se laća mača, od mača i gine!
e to se zove preglasavanje, jer ti brane da postavis onoga koga zelis nego mora da bude neko koga oni zele... apartheid 101