Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKO JE TAKO DA SVE URAĐENO NA POBOLJŠANJU DAYTOSKOG DOGOVORA, BUDE UNAZAĐENO , ONDA TRAŽIMO I MI SAMO JEDNO DA SE UKINE DAYTONSKI SPORAZUM I DRŽAVA BUDE CJELOVITA I UREĐENA KAO SVE EVROPSKE ZEMLJE, ONAKO KAKO JE PRIZNATA U UN KAO REPUBLIKA BIH. SMRT FAŠIZMU.
Regulator 1 - SLOBODA NARODIMA!
Pa jbo vas visoki predstavnik, da nije njega niti bi imali tablice, ni pasose, ni licne karte, ni mir na kraju krajeva. Od kad je visoki predstavnik prestao djelovati (dosao Incko) sve se i poremetilo.
Koji ste vi glupani, vi ste propalitet ovog svijeta, i nikada nauciti necete, sve dok je svijeta i vijeka. Zato ga dobro popusite.
Samo uvesti sankcije na izvoz robe i usluga iz RS-a u trajanju od 24 mjeseca,pa će moliti da uđu u NATO.
Svasta bi vi nesto zeljeli,ali nista pametno, konstruktivno i za napredak ove zemlje, samo za ono sto ce oslabiti zemlju, poznato nam je to.
a sta ste to vi ako ikada napravili 'konstruktivno i za napredak ove zemlje'???
Jest drugovi moji bilo bi to zanimljivo samo što se poslije takvih stvari mora uzeti puška u ruke... A tvoj rudonja pravac vile u Beogradu pa će sa distance da komanduje....
pa uzece se ako treba a to ko ce u BG a ko ce opet kmecati HALJP BAZNIJA,..ce vidimo
ovo me podsjeca na 90 godina kad su serbske stranke povampirale i takmicili se ko ce zesci biti u svojim izjava to jest ko je vise zedan susjedke krvi. Jedino sto sad te partije ne svataju da 92 vise nema, nejma ni JNA, nejma ne pristup brdima ka 92 uz rakiju i artileriju. Ovi put bi serbi veliku cijenu platili, i ja se nadam da stvarno do toga nece doci, jer bo rat nikom nije sricu donia.
pristupanje NATO- u je na nivou BiH. Pristup oruzanim snagama BiH je dobrovoljan i profesionalan! "gradjani" republike sr- anja ne moraju apsolutno biti u vojsci posto je to dobrovljno. SR- anja treba demilitizirati i jedino im ostavit kratke cijevi i to policiji. Ne sluziti dobrovoljno je apsolutno pravo svakog individa, prema tome "gradjani" sr- nja ne moraju se sekirati oko toga.
na 'nivou' BIh je Republika Srpska i FBiH RS nece u NATO,..dakle jedino pisite Referendum, cijepajte se od RS, pa fino lijepo u NATO
Mislim da je ovo dogovor SDA i SNSD da izazovu krizu kako bi skrenulo s pravog puta kao sto je ekonomija, zapošljavanje, formiranje vlade na svim nivoima, budžet, mladi, penzioneri, poljoprivrednici, socjalne kategorije, investicije i sl. Kada se dogovore (a plate redovno primaju), onda će nam uvesti neke nove akcize i namete, pa će pronaći opet nešto oko čega će se svađati, a glupi narod će opet gledati i bit zadovoljan preživljavanjem! Sramota!!!
Kad mali ko nesto znaju o planovima velikih. Kad uzmes pare od velikih dzaba ti prica.
@xerxes.. Komśije a ne kod nas..ali to bi dovelo pitanje srbije na kraju i rs itekako je pitanje..
Ja kako god sagledam. Iz manjeg entiteta koji nenapreduje preko 20 godina,kojem je federacija dopustila previśe sami da odlućuju..Bobar banka itd..I sad federacija kriva koja je Gigant za manji entitet. Pa svatite da nemozete postojati sve kontrom inatom..I onda drugi krivi..Ekonomija je strano ime za vas izgleda.
sta ste vi 'dopustili' bijednice"?..:):):)...cuj 'ono nesta dopustilo??!!! ...ono...koje 100 metara od Vijecnice ne moze da mase svojom krpa-zastavom
Tako ste rikali po hrvatskoj i kosovu :naše , ovo je srbija pa šta ste se sad umirili ne spominjete ni liku ni dalmaciju ni kosovo Hi ho hi hi
Hoće li PIC poslije ove izjave ponovo zasjedati ?
Preporuke dao Vučič. Da se što više komplikuje situacija. Zato Omčo ide u Beograd
Mrš djubre jedno da dosje do rata pobjegao bi u srbiju i otuuda navijao Samo ložite narod