Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacionalisti..
Znaci u tom grmu lezi zec. Dusmane hvata panika, ako izgube cik, izgubice i izbore. Izgubit cete vi sve, samo polahko.
Gdje su otisli?
Nikad nestati karadžića i bobana. Ali nikad ni prestati propadanja karadžića i bobana. :)
I opet ce oni SDA-ovi SNSD-ovci što ih izabraše baš SDA ručice u Domu naroda blokirati sve. Bakire da ti je.em tvoj patritizam jer si izdso i baba i državu smradu ljigavi. .
Ovaj corona virus je mila majka sa kakvim ludilom mi ovdje godinama živimo tj. preživljavamo
Poslije ove krize sve će se promijeniti.
Sve sami fašisti kriminalci.
... baš me čudi ...
Tri srpske stranke, SDS, SNSD I HDZ.
Napustite drzavu najbolje bi bilo
Jednom rijecju, izasli Srbi!
@Koronelo recenicu ne znas sastavit, a jos bi da mislis. Pssst
jel odoše zajedno na proslavu dana RS-a uh pardon to je u Januaru...
Sad se M,Tegeltija i pored izdaja dokazao da mu je šef i Bo. Dodik a i Hdz.e u Čoviču a Tegeltija je pohvalio i Kojeviča da ovaj UZP radi protiv Države BiH. Samo patrioti nesmiju na ovome stati. Prvo svaki dan tražiti od Srbije i Hrvatske priznavanja granica i do tada odbiti svaki kontakt i ostale sporazume.
SDA i SNSD ipak nisu isti. Cvijanovićki dokazana afera "Papak", a ona predsj. RSa. Dok su SNSD i HDZ totalna pošast, najviše za svoje narode, i u SDA je procenat poštenih odavno nadjačan, ali ih ima.
Pripreme za izbore. Stari partneri zauzimaju pozicije