Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SNSD na proteklim izborima ostvario veliku pobjedu, iako nije uspio da ostvari sve planirane ciljeve. OVU I OVAKVU IZJAVU MOŽE DA DA SAMO KOMPLETAN IDIOT! U STRAHU SU VELIKE OČI, A POMUĆENA PAMET!
Bake, Covic, Zeljko i ostala ekipa da su pametni pokrenuli bi neku inicijativu da predstavnici SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamenta BIH ne dobiju plate kad vec napustaju sjednice
To Dodo uvedi ""srpsko oslobođenje"" kad vam je sve srpsko srpske šume srpski vodovod..............što li ukinušte srpskog "želju" baš da mi je znati hahahahahahahahahah
Ponovo Kimilorad Dodiyang i njegova sloboda govora. BH sjeverokorejanci i njihov dragi vodja...
http://ustavsrpske.blogspot.com/
Stade 5.korpus pred BL i ebiga..
nekad prezaliti necemo tu gresku ...
Dodik u vecna lovista
Održana sjednica Izvršnog i Glavnog Odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Naslov avaza : Slučaj Džaforović je potvrda propale BiH Naslov nezavisnih : Dodik: Tužilaštvo u funkciji jedne politike U posljednje vrijeme avaz gura pricu o raspadu BiH vise nego i sam dodik ,i pricom o Sutorini avaz se svrstao na stranu Crne Gore .Nema dana da ove novine ne objave nesto sto nema ni na fasistickim portalima ,vise i ne kriju da su tu po nalogu susjeda i da promovisu sve osim svoje drzave .
U isto stanje je u bratskoj Sjevernoj Koreji , u dodogistanu nista novo
Gospodin Dodik kaže da nema utjecaja, a onda naloži svima da ne kupuju Oslobođenje? Oslobođenje je jadna novina, ako kao takvi imaju toliki utjecaj, onda je to zabrinjavajuće.
Dodo u hipoksiji :))) Odrzavajau ga na kisiku cistom,100 postotnom :D
E moj mile bas si drag polizes mi s kurca šlag
zabrana za TV bn zabrana oslobodzenja pitam se ko je sljedeći... možda klix ali tupi su oni ne znaju oni to da zabrane ;)