Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragan Covic nema kompetentnih kadrova koje traze zemlje KVINTE da se nose sa reformama i migrantskom krizom. Vjekoslava Bevandu samo pare zanimaju i cijelo vrijeme uvijek je ucjena bila da se njemu daje pozicija ministra finansija. Polusvijet iz SOKO Mostar tamo nesto bio ko knjigovodja. Nekompetentni komunisticki kadrovi naucili vjecito da vladaju i da nema razlika izmedju HDZ-a i drzavnih institucija.
Jao nemogu vise da gledam ovog demagoga. Hvala SDA. Najsnazniji saveznici Dodika.
http://www.source.ba/mobile/clanak/Fudbal/510074
Ja na šta liče ove face?!
E MOJ KLXIKU-EBE DODO I NE AVADI
Konačno jedna normalna i lijepa manifestacija u Sarajevu "7.Spirit fest" Svaka čast samo treba napraviti dvodnevnu manifestaciju radi izlagača i posjetilaca.
vidi duanke sto je sparila boje
@nekaDJodmaDoleCJ Draže mi je vidjeti u ulozi Penguina.
KLIX portparol SDA propale koalicije sa četnicima