Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da inace je osobama koje vode probosansku politiku uzor ratni zločinac Radovan Karadžić.
Nabijem ih obojicu
I ja :?
Vjeko jesi li to ti ... sa face to face se javljas .... a mislim da se dodikovi uvlakaci u paksu i sto ga primajubod kacavende redovno nece buniti na tvoj komentar .
Laj'o ti, ne laj'o, vama je sa nama biti i tacka!
Stranke u RSu imaju samo jedan program: Mržnja svega što je bosansko uz strahovito pljačkanje svog zalupanog naroda.
a hajte odcjepite se i vi i hrvati da mozemo mi muslimani napraviti "malu swicarsku" od naseg teritorija...siguran sam da bismo bili svi super bez civica dodikovaca....al stvarno 100% je tako
Kosarac visi po elitnim sarajevskim restoranima troseci nase srpske, bosnjacke i hrvatske pare. Dok mladi skolovani ljudi idu iz zemlje on sa srednjom skolom uziva status drzavnog parlamentarca.
@Vitez Samo mu pogledaj fotke na Instagramu:)sega..svega mi..hehe
SNSD je 2009 potpisao formalni zahtjev BiH za Akcioni plan za članstvo u NATO.
cuj ti njemu samo prochetnicke politike .. Guslari ...
I smijesno i zalosno.Zamislite da u Americi jedan politicar optuzuje drugog da sprovodi americku politiku.
Tito vrati se i satari ove zlotvore svog naroda!
U najkraćem - KLošarac!
Moš mislit vodi Pro-bosansku politiku u Bosni i Hercegovini. Čudnog li čuda.
Hahahhahhahhhhahahahaahaha Politika Radovana Karadzica je ispravna tebi, moj Stasa Vogoscanska varalice.
Veći je apsurd što tvrdi da Bakir vodi probosansku politiku
Bošnjanin, Bošnjak i Bosanac historijski su sinonimi, a do sedamdesetih godina 19. stoljeća na teritoriju Bosne postoji integralno bošnjaštvo, odnosno – svi su Bošnjaci. O Bošnjacima u 19. stoljeću govore i sa srpske strane ih time potvrđuju Ilija Garašanin i Vuk Stefanović Karadžić, a s hrvatske strane fra Ivan Franjo Jukić.
A fra Ivan Franjo Jukić (potpisuje se pseudonimom Slavoljub Bošnjak), a njegove ideje nastavljaju se kod fra Antuna Kneževića, koji će intenzivno pisati o bosanskom jeziku i bošnjaštvu kao osnovnim odrednicama svih stanovnika Bosne.
@OKOnaOKO Sve je to tačno samo me nervira što kada kažem da sam Bošnjak svi mi kažu da ne mogu biti Bošnjak jer nisam musliman i kažu mi da moram preći u islam pa ću tek onda moći nositi svoje starovjekovno ime. Hebeno je biti Bošnjak hrišćanin niko ti nevjeruje misle provokacija
A ko je ovaj kokosinjac?
Sve je moguće kada se žele međusobno obračunati i suknuti jedan drugome. Jedina žrtva ispada glup narod koji se pali na ove priče i svadja, dok oni uzimaju ogromnu lovu a ne rade nista.