"Oštro iskritikovao" Pink BH
0
SNSD-ovac Košarac htio postati žrtva u Sarajevu
Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije lako biti stasa kosarac. prezivio je i lavove u pionirskoj dolini kad su ga jos kad je bio nejak bacale razularene horde.
Ni svijesti ni savjesti nemaju! Jadan li je takav zivot, samo ti laz i mrznja cilj i pravac. Kvaliteta njegovog postojanja 0 bodova! Al ima i on razloge sto je medju nama, da vidimo kakvi ne smijemo biti.
A šta drugo očekivati od kadrovika, laž, laž, petljavina, agresija, silovanje, paljenje, pljačka. To su nam komšije. Samo što ih niko više ne j...e ni 5%.
I meni stvarno nije jasno zasto nekome smetaju srpska tri prsta,kada vec njih nije stid.Moj bivsi komsija,jadan on kao i ovi jadni bosanski pravoslavci,nije bio pri sebi (zvali smo ga troprstica) vjerovatno zato sto je strasno volio lagati,napadati djecu i strace i uvijek je govorio da to nije on ucinio.Mislim da su ga zato nazvali troprstica.
Ko ga nazva Stasa samo mu treba \"U\" dodati!
Koji si ti zlocinac i ti poslanik ti si moj .....
e moj stasa prodano duso!!! prije 4 godine si se divio fadilu seri, svaka druga ti je bio on fadil sero, fadil sero, dok si se motao oko organizacije grozd. sada kad je mile dao mandat, sad si velika srbenda i snsd-ovac. smrdis necovjestvom!
sasa kosarac je peder nije jesam
ima li vecih lazova i lopova od sluga Serviana? Kazu kada Servian nema sta da ukrade on prebaci sopstvenu sajkacu u tudju avliju.To su najveci lazovi,kokosari i plagijatori na svijetu!nemaju nista svoje orginalno sve je tudji plagijat
to nije zastava armije nego uopste zastava BIH, jedina koju priznajem! Sto se niste javljali proslih godina mame vam se n.a.j.e.b.e.m propali ste ba gori ste od shiptara
K(L)OŠAR(ac)
Švedska SVT emituje filmove koji negiraju genocid u BiH
Ovakve ko ovaj Klosarac treba eliminisati iz politike, jer nedopustivo je da drzavni neprijatelji vode politiku te iste drzave!
Čuči koKošarac pored krsta jede vnaGo sa tri prsta
Moj (U)Staša K(l)ošarac svi ti se smiju :) Niko te ni govnjivim štapom ne bi dohvatio koliko si jadan. Sarajevo se \"ne loži\" na bijedu, zapamti to!
\"Savjet\" mladih iz Rogatice sinoc su pokazali kakav savjet imaju..cijela emisija bila je Srbi i Hrvato gore a Bosnjaci dole...ako je K( l )osarac ne zelim ga nazivati gospodinom jer sinoc je dokazao da to nije toliko zaljubljen u Srbiju i predstavnik HDZ-BIH u Hrvatsku, neka idu tamo, ali problem je sto ih i tamo nece... pred kraj emisije kada je krenuo prilog \"gdje su pare\" i kada je glumac poceo sa pjesmom HAJMO BOSNO. HAJMO HERCEGOVINO, Udruzenje mladih Vukovije je pjesmu ispratilo pljeskanjem, a ne provociranjem, jer omaldina Kalesije voli ne samo BOSNU, nego i BOSNU I HERCEGOVINU,,, a primitivac K( l ) osarac sirenjem nebuloza te provociranjem omladine koja je pljeskala, i clan savjeta iz Rogatice takodjer je podigao tri prsta sto je omaldinu iz Udruzenja mladih Vukovije iz cista mira natjeralo da napuste emisiju.a porucio bih predsjedniku \"Savjeta\" mladih iz Rogatice ako imaju imalo dostojanstva i postovanja onakve besramnike otjerao iz svog udruzenja. Kalesijci svaka cast
Sta drugo ocekivati od mladih iz kalesije. Cu\' iz kalesije, pa ko njih dovede u studio uopste? Na livadu stoko pa ganjaj krpenjacu!!! Mars bagro nepismena
slabo mu se dize pa mora nesto... hahahha