Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaferović otisao u Bosansku Dubicu, a ovaj ga cekao u Kozarskoj Dubici i nisu se nasli
Nije bosanska već Kozarska Dubica. Kozarska Dubica se nalazi podno planine Kozara a ne pored rijeke Bosne!
evo javno da postavimo pitanje MUP-u RS, zašto ovog bandita nije uhapsio, ili su ga i oni tražili u Kozarskoj, a on bio u "Bosanskoj"?
Predlažem opšini Kozarska Dubica da tuži redakciju Klixa zbog tendecioznog i zlonamjernog izvrtanja pravilnog naziva opštine!
Pa nema dalje od ovoga!!! Načelnik općine Kozarska Dubica iz Republike Srpske nije primio člana predsjedništva koji je došao u posjetu Bosanskoj Dubici iz glavnog grada Bosne i Hercegovine koji je u Federaciji BiH! HA HA HA HA HA HA HA HA Trebo je poslati visokog izaslanika njegovo visočanstvo Komšića 2. Neodfoteljivog!
Toliko o pristojnosti i gostoljubivosti, Seljacina
Dzukela
Nije Dzukela, Džafrović bolan!
au i to je vrlo vazno. nije ni dosao kod njega nego kod Bošnjaka.
Vidte koliko ste smradovi novinarski,jasno se vodi u svim dokumentima da se mjesto zove Kozarska Dubica,znaci ljudi koji zive u tom mjestu promjenili naziv svog mjesta,vi pisete godinama bosanska,hocete neko da vss postuje i priznaje,ostaces ti novinarcicu sa ovom krezubom sirotinjom po tim cukama od bascarsije do tuzle,tu vam i jeste mjesto i mahala i nikad se necete izdici iz nje.
kakvi ljudi, ime su promijenili genocidši. I foču su zvali sribnje nakon počinjenog genocida.
Koji je ovo papak. Cuj iskrsnuo mu sadtanak? Mudro... to je vazda bilo mudro.... potcjenjivat druge. Šljam obicni!
Sto je s onim drugim predstavnikom bošnjaka ?
e moje bošnje šprdaju se sa vama, ali hajde bar ima ručak džabe...
Eto vidis koliko si ti lud. Je li ti hoces da te predstavlja neko kome se sprda stalno ili nekog ozbiljnog, odgovornog, pametnog covjeka da te predstavlja?
Jedini iznenadni sastanak koji ovaj moze imati je sastanak s ljubavnicom. Dzaferovicu je i bolje sto je na ovaj nacin preskocio taj sastanak, to je gubljenje vremena s ovakvim budalama se sastajat!
Pljuska u facu
Šta bi sa njim noramalan čovjek mogao pričati, dosadan i intelektualno ograničen.
Ti il si lud il ti noge smrde.
Fukare iz SDA vrijedjaju Bosnjake do bola.Predsjednice javi se i ja ti placam rucak od svoje minimalne penzije samo nas ne prodaji zbog svoje guz**e tako jeftino, jer ako ti nemas obraza ja ti placam da ga sacuvas.
sami sebi kopaju jamu .ne sekiraj se đžafa.neka samo nastave se fraerisat
ja sam se sa svojima snašao još u ratu,iz podrinja sa otišao vani,ovi iz dijaspore koji su otišli još u ratu sad žive ko lordovi,imamo otplacene kuće ovdje ,obnovljene u istočnoj bosni,moji imaju dva stana i kuću u sarajevu, dodjemo preko ljeti par dana da vidimo ove naše što kukaju i što jedu pikant paštetu svaki dan,ali neće da radi za osamsto maraka
Obojica u Dubici. Jedan u Bosanskoj, drugi u Kozarskoj! Pa je li to daleko jedna od druge toliko da barem nisu mogli ručati zajedno!