Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo: mora se priznati da su mnogi nacelnici izabrani ponovo, sto je ipak pomak za nas jer to znaci da je narod zadovoljan u nekim opstinama: Novo Sarajevo, Tuzla, Zivinice, Stari Grad, Bihac...Drugo: Tamo gdje je narod nezadovoljan uvijek bira za drugu stranku umjesto vladajuce, npr. redovno se smjenjuju SBiH i SDA u nekim opstinama. Trece: SBiH je ispusila ove izbore i osvojila je samo 4 opstine sa brojem stanovnika sve zajedno ispod 50 000 sto znaci da su lopovi u osnovi ipak prepoznati.
lijepo je nama u bosni prekrasno dok smo ovako glasali
ee glupi moji bosancerosi..hahahahahha..
jebo jas oni vise....dozvoljavate komentarisanje na ovim kurcevima...a ne mozemop komentare ostavljati na clanak o momku koji je pogino u Torontu...debili jedni
Baš me zanima tko će biti načelnik kada stignu kuverte iz inozemstva
Jao divote-opet svi za svoje,samo naprijed stoko...pa poslije opet pricajte kako vam nije dobro!