Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fasista rasista genocidas mafijas kriminalac negacionista diktator terorista seljacina eto sta je milorad dodik !!! Sikter !!!
Ma je...s bosnu. I onako od drzave nista. Lopovi politicari se nakrali borci traze hranu u smecu a sad bi trebali opet da se pok.oljemo i ub.ijamo zbog zemlje i lopovstine politicara koji ce za to vreme pobeci na zapad skupa sa svojom djecom. Ma zaboli me cepajte se idite u tri p.... ma.... najvaznija je porodica a ko oce ra.t dabogda mu u kuci bio!
Rat! samo probajte cepati bih nasi hrabri borci armije BIH ima da vas uniste a tek kad krenu nasi braca vehabije! Ja cu sigurno da saljem pomoc kakva bude potrebna a tamo ne mogu zbog posla! Samo napred bosnjaci!
BOSNJAK SAM i SVE bih dao,da DODIK ponovo dođe na VLAST!SRBI-glasajte ponovo za Vozda DODIKA inace cemo vam BOSNJACI ..naprosto-JE.BATI M.ATER GENOCIDNU FASISTICKOPRAVOSLAVNU CIGANSKU!!Glasujte za DODIKA!!Zivjela REPUBLIKA SRPSKA-ubrzo ODCIJEPLJENA I SAMOSTALNA DRZAVA!!!!Zivjeli
Pa niko od vas uopste i ne ocekuje da mijenjate svoje fasisticke stavove. Zato i jeste iskljuceni, jer ste fasisti. To je jace od vas.
Čovjek pati od funkcija! Funkjciju predsjednika entiteta je samoinicijativno nazvao funkcijom predsjednika republike; kao i ranije funkciju premijera entitetske vlade funkcijom premijera repubike. To je isto kao kad se seoski pjevač predstalja kao umjetnik!
i kad ćeš mu ljubiti mošti, kako je to već i običaj kod vas? :D
Dodik je sve pripremio za samostalnost, samo mu još treba saglasnost sva tri konstitutivna naroda! Još to i serbez nek proglasi samostalnost. E onda mu aplaudirajte i proglasite ga svecem!
\"Nece nama suditi sudije muslimani\" - Milorad Dodik Ma kakav nacionalizam? Dodik? Nacionalista? Ma neeeee. On je garant zbog koalicije sa SDA izbačen iz Socijalističke Internacionale. Jest 100% To definitivno nije zbog inicijative o \"zajedničkoj Srpskoj politici na Balkanu\" koja nimalo nije nacionalizam. Nije ni zbog upornog poricanja genocida koji je višestruko dokazan na Međunarodnom sudu! Nije ni zbog najave da će ući u savez sa Putinovom nacionalističkom strankom Jedinstvena Rusija. Ne, ne, ne. To je zato što je on ušao u koaliciju sa SDA i HDZ-om pa su mu zli Bošnjaci ovo sve naudili. A on, jadnik, morao dobro da se isplače u svom helikopteru. Eeeeeee jadni Dodik, on se bori i živi na prosjačkom štapu zbog nas Srba! I stalno nepravde trpi on, Dodik, pravednik!
SNSD će ostati na platzformi socijaldemokratije tipa; \"negiranja genocida, negiranja statusa konstitutivnih naroda (Bošnjaka i Hrvata), isticanje \"srpstva\" kao jedinog elementa na etički očišćenom, otetom dijelu BiH i negiranja svih prava svima osim srbima! Ovo je na nivou Hitlerove poliitke \"više rase\", nacizam bez granica!
Dodik i Obilić mi ga mogu .popušiti, nema mijesta za RS u Bosniu Hercegovini.
to niko i ne spori, da je glavna stavka u programu te stranke nezavisnost rs i okupljanje srba u jednoj drzavi. ovdje je rijec o pokusaju obmane svjetskih socijalista da je glavni prioritet dodikove stranke - socijalna tema. nigdje veze. obicna laz.
@ampak Štaviše, Dodik je čovjek koji je RS približio na korak od samostalnosti, a HB,ako bude pametna, ima podjednake šanse za isto!
mislim da je gospodin Dodik ubjedljivo najbolji srpski politicar svih vremena ! cestitke za Dodika
ah, opet srbi mislili po obicaju malo lagati, ovaj put strancima. eto mi smo socijalisticka demokratska stranka, samo nam je program malo nacionalisticki i nema bas toliko socijalinih elemenata. misle neko je sis\'o veslo. izvolite, pridruzite se internacionalnim nacionalistickim strankama - ekstremno desno. sto bi se lagali kad svi znamo ko je sta.