Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpski patoloski fasista i hriscanski fanatik sil*edzija Dodik , koji je ucestvovao u masivnom sil*ovanju Bosnjackih djevojaka u hotelu \"Viline Kose\".......to svak zna!
Obradovalo se govedo .....mogucem bankrotu evra i raspadu EU........a ne konta da ako se to desi .....sa EU nestaje i genocidno sumska !!!!! SIKTER
Ovo sto Duduk radi svom narodu je siguran put u nestanak istog jer srpski narod nece moci da se odbrani u slucaju rata!!! Ovo sto Duduk radi je autoput pakla i stradanja,isto s odnosi na Ercegovske škutore!Sigurno,budite ubjedeni da je tako! Valja ginut!Ode otac,majka,brat,rodjaci,valja drečat ,plakat,ode ruke,noge,imanje,sve ode,nije to sjedit za tastaturom i jednom rukom mošnje milovat drugom ovdje napadat nas Bošnjake!
Puna je paleta nesredzenih stvari u vasim glavama gdje stvari gledate samo svjim ocima ,a sila vam je glavno oruzje. Potvda navoda je pocetak teksta mog prethodnika (dragi turci - bosnjaci Mi se o vama ne bavimo kao vi o nama .Vi hocete i imate u zajednickoj nam domovini veca prava nego ostali,i jos nesto vama u glavama ova zemlja nije vasa ona je nesto isticnije stoga radi nikada ne bih imao nista protiv da neki zivite tamo na vijeke vijekova . Amin.
dragi turci(bosnjaci dragi turci (bosnjaci), ajd vi nama recite kako da se mi ponasamo da vama budemo dobri? ima li po vama jedan dobar srbin u rs? vidim da vise ne pricamo ni istim jezikom. (samo nam ne dirajte toalet papir...)
dabogda nosili panel sa tvojim imenom 10-tak koraka iza sanduka...lesinaru
SRPSKI narod nece postojati za 100 godina http://adf.ly/410rw Pogledajte VIDEO
TRESLA SE GORA RODIO SE MIŠ! Kako vas \"majka\" Srbenda lahko proda, za šačicu eura, Tadić poslušno pseto samo klima glavom kad ovi iz EU narede. a Dodik, stari \"drznik\" i \"spasitelj\" srpstva po starim manirima: Nema Bosne bez RS- i ove budale mu vjeruju. baš bih volio doživjeti i taj dugo obećavani razlaz
Odlično, vrati 720.000 Bošnjaka, Hrvata i ostalih u entitet, vrati sve državne korporacije i javna preduzeća, vrati državi svu otetu imovinu, ukini sva predstavništva entiteta po svijetu jer po dejtonu entiteti nemaju vanjskopolitički suvjektivitet, poništi sve sporazume entiteta o specijsalnim vezama jer nisu ratifikovani u PS BiH! I šta će mo onda? Trebaće nam državne institucije prije nego ih ukinemo jer i to malo naroda što živi u tvom entitetu, živi od kredita MMF-a DOBIJENOG PREKO CENTRALNE BANKE I MINISTARSTVA FINANSIJA BiH, bez koda bi još lani propali. Ne laži više taj jadni narod !
J.e.b.o majku, vama bošnjacima ništa neeodgovara što nije vaše, Ni naš Čović ni srpski DODIK, Lagumdžija i ostala kompanija!!!! ŠTA hoćete vi više koji k.u..r.ac
@Deda miloje, Hide, Tacno je sve sto kazete da smo genetski otpad koji nije ostao baljuzgati uz rakijesinu, slaninicu i cvarcice nego smo evouliirali toliko daleko od tog sljama tako da se mozemo ponositi svojom nacijom,vjerom,svojim bosanskim jezikom svojom majkom Bosnom svojom kulturom,svjetonazorom,te nismo uvrsteni u skupinu genocidnih imbecila No svaka cast onoma iz vaseg roda koji u vama vide budaletine koji ne sejre ,ne havizaju,sa insanima ne znaju eglenisati te badave trose vakat na lokanje rakijesine koja uzgred i sama jeste turska rijec kao i stotine drugih sto ih vi zovete srbijanskim jezikom
Naprijed se moze samo krenuti uz potpunu iskrenost, a dosta Srba konstantno se fataju Turaka i 1463 u pa neka kazu gdje boli, sta im je na dusi.
sta ti imaju objasnjavati kad vidis i sam ko je crn ko turcin pa ja
Mogu li mi ovi Srbi sto svaki dogadjaj u Bosni i Hercegovni i u odnosima s Bosnajcima spominju Turke, hajmo realno, sta je vasa boljka, ako ko moze iskreno odgovoriti? Hvala
Laktaski dodik kasapin, seljober, diktator, fasista i mafijas. Eu-a je vec odavno izgubila kredibilitet dozvoljavajuci patolosko bjesnilo ovog okorijelog neprijatelja RBiH-e.!
Nikakvih \"namtetnutih rjesenja\" nejma, to je samo dio onog sto treba da se vrati od Ustava Republike BiH,znaci nista tu nije nametnuto za svako \"nametnuto rjesenje\" glasali su i predstavnici genocidnog naroda, znacei sve po Ustavu i zakonu, a sto to sad vama smeta to je vasa stvar, jedino sto pokusava je da se nametne genocidna tvorevina tzv:\"rs\" koja nikad nije potvrdjena u PBiH, e to je za vas problem, sto nigdje u Ustavu ne pise da su Bosnjaci priznali genocidnu tvorevinu.