Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
et sto me zaboli 'ena stvarka', ja njemacki davno poceo ucit
samo ih po dzepu kazniti...pa ces vidjeti koje su to patriote
ima tu neceg i dobrog bakirovi su vecinom lopovi al sta im vrijedi dovedu jos veceg.
Naucite se demokratiji,vrijeme je, nema vise Milosevica.
To Mile samo trpaj i ne vadi. Kad smo mi hrvati nesposobni, barem ih vi prc..e.
Ovi vise ne dolaze nego sto dolaze na posao, a primaju placu.
Stavi zakon o negiranju genocida i svi ce doci :D ihh guzice pohlepne
Nedo Bog nijednom parlamnetu na svijetu ovakve parlamntarce.
Super.. Onda nemojte ni dnevnice od po 1000km uzimat svaki put kad nedodjete.
Samo obustaviti sve plate, naknade, odvojeni zivot, putne troskove, sve. Kmeeeeeee kmeeeeeeeee
SNSD hajd idite kod vase brace po krvi u Ankaru i tamo serite. A nas ostale ostavite u miru i rahtluku u nasoj ljepoj Bosni i Hercegovini.
@DvajestriKomaSedam Bosnjaci su Bosnjaci! A Srbi su svasta nesto ima tu po krvi i genima Srba, Turaka, Cigana cak veliki broj vas su bili Bosnjaci pravoslavci. Ali zivi ti u svom uvjerenju da ste "nebeski narod.
Vrijeme je za disoluciju. Pa na bilo koji način. Onaj ko to hoće da prekine neka bira oružje. Ovo više ne ide ovako. Isto je, ili pucalo, ili se dopustilo da muslimani ovu tvorevinu odvedu 500 godina unazad. Jebiga, drugačije ne može. Upregnuti sve snage i živote u komačni razlaz. HR-HB treba biti što prije reinstalirana i uspostavljena granica. Muslimani koji se budu protivili natjerati preža terorističkom utočištu, zvanom Sarajevo. Ne smijeml više čekati, vrijeme je.
@HULK23 ma nije on sused, on je preko drinski vlah
Svako je nevin dok se ne dokaze suprotno, pa i Dzaferovic. A sta cemo sa slucajevima kada se ordenje dodjeljuje presudjenim ratnim zlocincima i po njima se nazivaju studentski domovi?
eki to, kako će vlasi biti ratni zločinci, to neko potura i laže :D
a platu ce te idalje primati ha ya tako je najlakse eeeeeeeee ovce moje sta vi trpite.
gdje je hasan cengic
Kad se domaći papak prihvati nečega. Fino poslanici SNSDa dobili certifikat CIK da dolaze na sjednice kao zastupnici. Njihovo je rpavo ako neće da dolaze da vrate certifikate i da sljedeći sa izborne liste popune upražnjena mjesta. Mogu da dolaze i da opstruiraju to je pravo opozicije ! Vidimo danas da se opstrukcijom BLAGO NAMA koristi i opozicija :))) A onda valjda OPOZICIJA u osvajanju sloboda ide korak dalje !! :))) Tri puta bez opravdanja i u školi gubiše godinu !
Kad se domaći papak prihvati nečega. Fino poslanici SNSDa dobili certifikat CIK da dolaze na sjednice kao zastupnici. Njihovo je rpavo ako neće da dolaze da vrate certifikate i da sljedeći sa izborne liste popune upražnjena mjesta. Mogu da dolaze i da opstruiraju to je pravo opozicije ! Vidimo danas da se opstrukcijom BLAGO NAMA koristi i POZICIJA :))) A onda valjda OPOZICIJA u osvajanju sloboda ide korak dalje !! :))) Tri puta bez opravdanja i u školi gubiš godinu !
Njemačka, Amerika, Australija .. nema od ove drkotine ništa .. ne možeš promjeniti ovaj seljački, samoubilački mentalitet .. džaba se sikirati