"Banja Luka najbolje zna"
1

FOTO / SNSD manifestacijom "Koloseum pobjednika" počeo kampanju

SRNA
Foto: G. Kec/Klix.ba
Foto: G. Kec/Klix.ba
SNSD je danas manifestacijom Koloseum pobjednika u Banjoj Luci zvanično počeo kampanju za lokalne izbore 7. oktobra.
Foto: G. Kec/Klix.ba
Foto: G. Kec/Klix.ba
Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banje Luke Slobodan Gavranović rekao je da manifestacija Koloseum pobjednika nije slučajno tako nazvana zato što u njoj učestvuju i oni koji su pobjeđivali u ranijim izborima i oni koji će biti pobjednici nakon narednih lokalnih izbora u Banjoj Luci, ali u brojnim općinama u Republici Srpskoj.

"Naš slogan za Banju Luku jeste Banja Luka najbolje zna i mi smo ga izabrali pažljivo zato što znamo sigurno da Banja Luka najbolje zna zašto je dala svoj glas i podršku upravo ovim ljudima prije 12 godina. Zna Banja Luka sasvim sigurno da to nije bilo uzalud bačen glas, iza nas su rezultati i period najbržeg i najdinamičnijeg razvoja grada Banja Luka“, rekao je Gavranović.

Foto: G. Kec/Klix.ba
Foto: G. Kec/Klix.ba
On je na centralnoj manifestaciji povodom početka predizborne kampanje SNSD-a naglasio da je kvalitet života u Banjoj Luci znatno bolji nego što je to bio prije 12 godina, naglasivši da čvrsto vjeruje u građane i u Banju Luku jer je siguran da Banja Luka najbolje zna ko su ljudi koji je mogu voditi i u buduđe i raditi na njenom razvoju.

"To je SNSD, to su naši kandidati za odbornike Skupštine grada i naravno moja malenkost kao budući gradonačelnik Banje Luke. Želim svim kandidatima SNSD mnogo sreće i uspjeha na narednim izborima, ja sam siguran da će SNSD ponovo slaviti veliku pobjedu i u Banjoj Luci i širom Republike Srpske. Svima neka je sretno“, rekao je Gavranović.

Foto: G. Kec/Klix.ba
Foto: G. Kec/Klix.ba
Obraćajući se prisutnima gradonačelnik Banje Luke Dragoljub Davidović rekao je da se građani Banje Luke mogu ponositi svojim gradom.

"Mi danas možemo da se ponosimo Banjom Lukom, o Banjoj Luci sve najljepše govore svi koji dođu ovdje. Banja Luka je danas najorganizovanija i najstabilnija lokalna zajednica u BiH i Republici Srpskoj i može da služi za primjer mnogima. Sve to je uradila vlast na čelu sa SNSD-om“, rekao je Davidović.

On je istakao da bi bila velika šteta ne zadržati kontinuitet u razvoju i rastu Banje Luke i procvatu.

Davidović je rekao da će SNSD sasvim sigurno za mjesec dana proglasiti pobjedu i kandidata SNSD-a za gradonačelnika Banje Luke Slobodana Gavranovića i odbornika i okupiti se na istom mjestu kako bi to proslavili.

Manifestacija simboličnog naziva Koloseum pobjednika na Trgu Krajine u Banjoj Luci održana je u velikom krugu sastavljenom od panoa sa fotografijama svih kandidata SNSD-a za gradonačelnike i načelnike općina u Republici Srpskoj i Federaciji BiH.

Skupu su prisustvovali predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i drugi članovi najvišeg rukovodstva stranke.