Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko se rodi u makedoniji nije bugarin iako isto pricaju - on je makedonac ko se rodi u kanadi nije amerikanac iako isto pricaju - on je kanadjanin ko se rodi u austriji nije nijemac iako isto pricaju - on je austrijanac itd... jasnije?
...a ključne elemente državnosti RS-a je gubila za vrijeme SNSD-a --> rs nije drzava, prihvatite to konacno, nikad nece biti, i sto prije to skontate, prije cete se rijesiti tog kolektivnog ludila!! ...RS je ostala bez pasoša, ličnih karata, tablica na automobilima, platnog prometa sa Srbijom, bez Brčkog --> Hvala Bogu, jos vam samo to treba... ... za vrijeme te stranke je bombardovana Srbija --> kakve veze ima dodik i rs i NATO i bombardovanje srbije? Ja molim ljude iz manjeg entiteta da se konacno dozovu pameti. Ljudi, nema nama nista bez Bosne, zaboravite i srbiju, i sve, hajmo zajedno, kao jedna drzava sto i jesmo, naprijed... Skontajte malo, pobogu brate, ne dajite ovoj stoci glasove..
Dragi seljaci svih nacionalnosti. Posto se se svi skotrljali s brda u gradove vrijeme je da pocnete glasati za gradjanske stranke.Ako mislite da su to \"komunjare\",pa daj sjetite se i tog,za vas ne bas loseg vremena.Svi ste uzimali mjesec,dva bolovanja i onda zavrsavali sa svojom zetvom.Zaradu od sira,mlijeka i povrca nikad niste prijavljivali ni na nju porez placali,a krajem osamdesetih nisu vas puno ganjali dok ste na drzavnim dobrima sjekli sumu i drva prodavali onim gradjanima u gradu.Znaci,i ako su komunjare,vama opet dobro. Znaci,za GRADJANSKE stranke,jedino tako ce vas oni starosjedioci poceti pozdravljati na ulici i prestati vam upucivati poglede koji sve govore.
za Ivanića.Svaka ti čast koji jedini smeš da se suprotstaviš.
Ivanicu, ti si bio i ostao SLUGA PALJANSKOG ZLOCINACKOG SDS-a, naklepo si se, pun si ko brod i tvoje mjesto je u P.R.D.E.K.A.N.I da ima Boga i pravde na ovoj planeti, ali izgleda da je i Bog digao ruke od ljudi i ostavio ih. \"KO O KOME K.U.R.V.A O POSTENJU\" ISTA STE VI G.O.F.N.A SDS I PDP U ISTU TIKVU P.R.D.I.T.E I DA STE SE VI PITALI PRODALI BI REPUBLIKU SRPSKU ZA MEKINJE J.E.B.O VAM IZDAJNIK KARADZIC M.A.M.A.R.U..