Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DATI MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA GENOCIDASIMA SERBIMA TO BI BILA AUTO-DESTRUKCIJA...!!! To bi bio kraj drzave BiH-e...!!!
Bosnia: What Does ( so-called ) Republika Srpska Want? (AUDIO)- http://www.huffingtonpost.com/kimberly-abbott/bosnia-what-does-republik_b_1063797.html?
a sto bi me zanimala bosna, njoj svakako vise nema lijeka, federacija ima vlast, republika srpska ima vlast i to je dosta, u ostalom dok se bolesnici prepiru po portalima narod placa racune... kad im bude u interesu onda ce napraviti vlast...
Nema drzavne vlasti, niti ce je biti :) POZDRAV DOMOVINI
Republika Srpska zahtijeva četiri ministarska mjesta, od kojih i resor diplomatije. (tako piše u dejtonskom sporaz.) i šta je sad sporno,izgleda da ovi u fbih nedaju.ali pošto su srbi dežurni krivci najbolje je njih optužiti.
Jasta je, kljuc je kad ste napravili pakt sa HDZom koji hoce prvo da srusi postojecu vladu FBiH.