Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah pravac -> Doboj, Zvornik, Brčko, Bijeljina.
Svako normalan bi branio zemlju. Ovo se samo ratom može rješiti. R.atom sad ili r.atom naše djece. RS mora biti napadnuta. Pa da malo m.undžosi idu u hag. Dobili po 5 godina u Haagu, a očistili teritorije.
Koji si ti kreten, bravo Dodik samo naprijed srusi ove ne sposobne..
Servi su teroristi i diktatori, genocidne hijene , prahistorijske krvolocne horde ubbica...!!! Pripremajte najgori scenarijo, jer srpski fanatici terore su gori i perfidniji nego ikada...!!! Ustaj BiH-o i NE DAJ svoje...!!!
Vratiti JEDINI LEGALNI USTAV RBIH-e 1992-E I Tacka...!!! DOSTA VISE SERVIJANSKE DIKTATURE DAYTONSKOG FASIZMA I TOTALITARIZMA...!!! Hocemo DEMOKRACIJU po Evropskim konvencijama i pravima...!!! HOCEMO MIR, PROSPERITET, TOLERANCIJU, DEMOKRACIJU...!!! BIH4EVER...!!!
Seperatistima dozvoliti kontrolu na drzavnim instit.,,-,to bi bio kraj BiH.Nikada ne dozvoliti,i dobro je da su se napokon izjasnili sta misle.
Procitajte ovo pa cete shvatiti cijelu Bakirovu pricu; link; http://www.glassrpske.com/vijest/2/novosti/62950/lat/U-20-institucija-nijednog-Srbina.html
Ma kani se Bakire teorija zavjere, ljudi otišli na Jahorinu zbog janjetne.
ko je koga ovdje pokusao kontrolirati, ja nista ne kontam... ovi prvih ove druge ili obrnuto?