Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP maze oci javnosti i skrece paznju sa izbornog debakla koji su dozivjeli..umjesto da se bave losim kadrovima poput Damira Masica oni se ovako glupiraju.
SDP nestao sa politicke scene, Niksic se jos od izbora ne oglasava a njegovi placeni mediji sve to pokušavaju da prikriju sto ce se baviti SDA om koja je opet pobjednik u KS sa 50 000 glasova!! I gdje je sama protiv sedmorke osvojila 70% KS, Novi Grad koji je pola Sarajeva, Vogosscu, Hadzice, Trnovo.. i jos 25 drugih sirom BIH i dosla do 270 000 na manje od 50% izlaznosti
Sjetimo se da su Nikšić i Magazinović sa SNSD-om kreirali Zakon o prebivalištu koji je nanio enormnu političku štetu povratnicima u entitetu RS, što se moglo vidjeti i na proteklim lokalnim izborima. Takva lica ne mogu nikome držati lekciju o popustljivosti, i vitalni državni interes jeste držati ih daleko od mjesta odlučivanja 
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDP predlaze nemoguce!! Zanju da to nece prihvatit niti jedan subjekt Iz RS.
SDP i NS izmisljeni bh blok je podijelio narod, dok oni truju narod a uzivaju u svoje fotelje i samo ponekad laju iz opozicije a nece u vlast da se bore. Jedno je lajati sa tribina a drugo uci na teren i boriti se. Tako je gradjanska opcija nestala sa politicke karte BIH.
@hoce ako baja bude predsjednik bih
Bosanskohercegovački Srbi nisu dio srpskog naroda koji formira narativ već dio srpskog naroda koji slijedi narativ koji se formira i oblikuje u Beogradu. Draško je samo usvojio ono što je već neko negdje utvrdio. Srbija je rehabilitovala četnički pokret, bosanski Srbi će to slijediti, sutra da naprave zaokret za 180 stepeni bosanski Srbi će kroz par godina to usvojit, u tom smislu nemaju samostalnost, već su zarobljenici narativa koji projektuje Srbija.
Nema veze sto SDP hoce, troclano Predsjednistvo BiH su u Dejtonu aminovali Musliman Alija i Bosnjak Haris, a Bosanac Kresimir nije.
SDP misli da se kurcem mogu mlatit gloginje ???
DA LI STVARNO POSTOJI KORONA? KAKVE SU TO VIJESTI! Videozapis> https://www.youtube.com/watch?v=-dPdUSZls9I
SVE O KORNAVIRUS I STVARNA SITUACIJA! TRENUTNO UZIVO> https://www.youtube.com/watch?v=-GMNxZA3CwI
ZARAZENI DOKTOR! PROTIV SESTRE VIDEO> https://www.youtube.com/watch?v=Jko_fPcRcE8
Ma ne moze se od vas ocekivat podrska nicemu normalnom... Bas ste me iznenadili
ZANIMLJIVOSTI! BALKAN, KORONAVIRUS! VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Vsq2FI6VqJI
E riješićemo se i vas kad tad
SDP bravo, ko *ebe SNSD i PDP samo im rokajte amandmane koji cine normalnu drzavu, nadam se da ce vam sad pomoc i amerika i eu. Samo gradjanska BIH meze da uspije sve drugo je mrznja.
Snsd-Pdp=Braća po materi.
Bra
Lupajte mi minuse koliko hoćete nije me briga ali da smo mi iz sva tri "konstitutivna" naroda imalo pameti podržali bi ovaj prijedlog
Al su se Srbi upalili u komentarima 😂
Ovo kao da se skreće pažnja sa stvarnih problema. Korona je i dugovi rastu. Nove kredite odgovorni zovu novi aranžman. Kamate se ne spominju.