Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta reci. Cijede budzet koliko mogu, drzavu istu ne priznaju cijepaju je, omladina odlazi. Ali neka mi smo birali neka nam
SDA najvece zlo za Bosnjake im ovo omogucava
@KraljevinaBiH nema ovde spasa osim razlaza, vucko i Srbija su skontali legalan nacin da prave probleme u regionu BiH, CG uz finansijsku i drugu pomoc Rusije njihovi igraci ce dobijati izbore i nastavit da blokiraju sve sto im ne odgovara i rade sta hoce barem u BiH kad im je nazalost u ustavu tako dozvoljeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zašto da se odriču kad znamo ko jedino placa poreze i odakle i kome uzimaju novac za sebe.
Uplaćujte Bošnjaci, samo uplaćujte
Veoma sexy, glasajte za ove sexy ljude opet.
Hajmo narode, ponovo ih izglasajte, zaslužili su.
ŠTA..ste mislili,znao sam ja( bitna jeguta eurića..i oni ne dozvoljavaju,da padne..jer pitanje je ko će pobjediti..njima dobra lov i otpremuna a mi ,,GLASAJMO"- za te gladne..parešine( to je bio zdogovor)
de nek mi neko nađe adresu suda u evropskoj uniji hoću nešto da im pošaljem ako treba i ruskom sudu da pošaljem na sve strane mi treba koji će utjecati na bih i kojom bi pravom zagarantovalo tu odluku.
Sasvim korektno i dobro da se ovo nije usvojilo. Nije jasno gdje ide novac i to nije dobro
Mater vam prokletu najeli se dabogda a subvencija i pomoci privredi ni na vidiku.Fuj Fuj
za lijeka vam trebalo, vama i vasim najmilijim od srca zelim
Vi glupe spodobe koji oatavljate komentare osvrcuci se na SDA. Jel, debili jedni nepismeni, mozete prvo procitati ko je glasao protiv a ko za. Konji jedni da vam pojasnim, protiv izmje a su glasali HDZ i SNSD.
Dajte svinjama da se najedu,neka zdere stoka gladna,za lijekova im trebalo aBd!!! Hdz i snsd je olos do olosa,bez bez iznimki!!!!
U vjeru im diraj al pare životom brane.
Ovim iz RS i Hercegovine drzavni budzet sluzi samo za uzimanje para, nista ti ljudi dobro ne zele niti rade za ovu drzavu, a niti za koga od nas... Proce jos mnogo godina prije nego se narod promjeni, a onda tek vlast.
Svidja mi se obrazlozenje ove Pendes. Mogli bi i mi prestati placati poreze posto ne vidimo gdje te pare idu.
Sa ovim su potezom još jednom potvrdili svoje neprijateljstvo prema BOSNI.Bosna im služi samo za ubiranhe para,od građana Bosne,a najviše od Bošnjaka muslimana,je oni najviše i pune buđet.
Na zapadu nista novo..sveto dvojstvo se ujedinjuje u rusenju i ugnjetavanju nam drage BiH
Za ovaj zakon smo trebali mi gradjani da glasamo kakva je logika da oni glasaju..