Komentari (349)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj preglasali, Bošnjaci Hrvatima čak biraju preglasače
Zaključak? Šta to znači?
Saznao, ništa, Ustavni Sud je legitiman da da mišljenje o CIK-u BiH. Neka slobodno udruženi glasači iz DN podnesu zahtjev Ustavnom sudu o CIK-u. Njihov zaključak može biti polazna tačka za provjeru ustavnosti.
Nešto mi poznato ovo preglasavanje. Jel ono još bilo nekog preglasavanja godinama unazad?
Ridokosi im je to omogućio..pa se sad nešto obada
I ko ovdje preglasava Hrvate? Hajmo nemojte biti djeca. I oni ko ništa ne blokiraju?
Ko su ti Bošnjaci?
🖕
I kakav je osjecaj...?
Citat ....."razvlacenje pameti"
Ova vlada koja donosi sve ove odluke je u tehničkom mandatu već četvrtu godinu.Tako da ćemo ubrzo gledati neke nove face naravno i poništavanje dosta dosta zakona.Treba samo do izbornog dana nosikiriki.
Mozete udruzeno preglasavati do bola al nista od toga, Ustavni sud presudjuje. Ne znate drugacije nego udruzeno, za to ste i osudjeni. Sad ce te udruzeno lupati dislike bagro bijedna.
i hoce promjene izbornog zakona, trazi kompromis, a ide uz nos
Ja. I?
A Bošnjaci preglasali Hrvate na izborima za predsjedništvo. Kolo sreće se okreće.
Tražili ste-gledajte. Pa opet gurajte Komšića.
Željko Komšić 2022!
Maske su davno skinute sa lica genocidaša. Uzp ovce smo dočekali ovih dana. Pravo lice fašista koji rođenu zemlju žele raskomadati. Ma nek traje još 30 godina....ali taj film nećete gledati.
Kada ugrozeni mogu da budu vecina onda je to ok a kada se njih preglasa onda je to crvena linija.
I tako uporno ruse drzavu i pricaju bajke. Zasita je vrijeme za drugo poluvrijeme, drugacije nece moci!!!