Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kada ce vise objaviti..u 2017 godini, pa koliko prebrojavaju ko da ima 30 milijona biraca????
Hercegovac, genocid je ubijanje jednog dijela ljudi, recimo muskaraca a zene i djecu silovati i put pod noge. A naravno nemoze se porediti sa Jasenovcem. To neko nemoze da shvati jer nema puno znanja o jasenovcu a ovaj se desio nedavno. Sad svi bosnjaci koji su rodjeni poslije rata, neki su punoljetni, ali znaju za srebrenicu. Pitanje je za koliko ce da zaborave ili ce da zivi to sjecanje dugo. Nedaj boze da si ti svojevremeno bio u srebrenici sa 16+ godina a bilo ti ime adnan ili jasmin nebitno jesili ateista ili nemusliman, vidio bi kako je.
za 10godina u jasenovcu ce biti 7 miliona a u srebrenici 700 ubijenih po cetnicko genocidnoj ideologiji
Kada sam govorio da su IZBOR-I stotalno besmisleni mnogima je to bilo smijesno!!! :) :) Ma nema veze nek smo potrosili 50+ miliona na predizbornu kampanju I bas nam je bio super gledati njihove telece glave svuda oko nas..sad ce nam uvesti dodatne akcize I poreze da nadoknade potroseni novac.. :) BRAVO MI!!!!!
nabijam za dodika u laktasima kad je dodo ode u rusiju da proda svoj jabuke.
hahaha,kitu moju ce te dobiti vi genocidasi kakva crna drzava stoko jedna smrdjiva jebo vam baja cerke hahah
Genocidna je rak rana BiH
https://www.facebook.com/groups/1507919782802550/?fref=nf