Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A one majkić, cvijanović i onog riđobradog, nigdje ih...boje se smrti više nego išta
U ovom losem vremenu,kad svi pucamo po savovima i mrzimo i sebe i druge:Snjezana,sto brzi oporavak,zeli ti medicinski tehnicar Bosnjak iz federacije.P.S.ko nesto progovori protiv ovog mog posta,da ga upozorim,radim na trijazi oboljelih od Covida-19,kihnucu u njega;).Dakle,neka si politicarka,neka si i uhljeb,u borbi s ovim virusom ti zelim svu srecu,kao i svima nama!
Imas blazu klinicku sliku I pristali da te testiraju ? Pa Kako ... Ah da politicar ... Koji je klaster u pitanju ?
Cuj tek deveti dan se pojavili simptomi... ma koga ova laže, odmah je znala da je zarazena pa su je zatvorili
Ostavimo sukobe i pljuvanje na stranu, imaćemo kad. Sretno i uspješan oporavak gospođo.
Bez obzira ko je, kako sa blagim simptomima obične prehlade uspiješ da se testiraš na coronu? A mi ostali treba da umremo da bi nas testirali .
Ko je ovaj politički uhljeb. Šta je učinio za državu Bosnu i Hercegovinu da se obraca njenim građanima? Toliko obični ljudi ptolazi kroz isto i ne traži sažaljenje, ona koristi to stanje, da nam kaže kako je ona dobra?
Reko bi čovjek simpatična žena, da slučajno nezna iz koje je stranke.
Nadam sw da si imala blizak susret sa stranačkim šefom .
Prije par dana ministar u Vladi Republike Srpske Zlatan Klokić je zaražen koronavirusom, tako da je on prvi. Ili možda vi u KLIX-u ne smatrate Republiku Srpsku sastavnim dijelom ove grbave države???
Snjezo sirila si mrznju u parlamentu i zbog toga te ostro osudjujem. Nadam se da ce ti ovo biti oponena za buduci rad. Zelim ti brz oporavak jer svako zasluzuje drugu sansu. Cestitan ti na licnoj hrabrosti i volio bih da potencijal koji ocigledno imas iskoristis za pravljenje boljeg i pravednijeg drustva za sve gradjane Bosne&Hercegovine
Ove smrde iz rs-a sve na manjaču strpat
Ne djeluje mi bolesna cim se može promovisati
Fina neka zena... E samo da se Bogu Miloradu kao njena stranacka kolegica Sanja pomolila, mozda bi je korona mimoisla.
Studentski dom joj ne gine. Jel tako rece Seranic. Cemo da vidimo...
Čuuuj Zar je nije spasio šef
da hoces i ti krepat