Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se po cijeloj Bosni prave autoputevi, mi po Krajini se vozamo kroz neke vrleti. Krupa - Bihac je kanjon Une, 33 km i treba mi 50 minuta da dodjem! Svake godine pogine 5-6 osoba u prosjeku!
IDI NA ZAGREB JARANE
A šta bi to ti? Možda autoban kanjonom Une? Putuj onda helikopterom, balonom ili avionom; ili se žali ratnom zločincu Fikretu Abdiću, da vam napravi put...!
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
stavite na mute i otidjite na zadnjih 15 sekundi videa
Ovo se desava kad na piku kupis jeftino gume sa dobrom sarom a one stare 6 godina i postale plastika...
požurio ćojek na pastrmku, na kostelskom buku....
Gume nisu Problem. .Brzina i amortizer śpura itd.Ja vozim Michelin i Good&Year..Ali u Bosni kad prve kiśe padaju,isto da je sapun..Zato polahko...
covjek vozi i zmaja sluša
i ne slijeće s ceste ;)
Ko je video pripremio svaka čast. Više me nije interesovalo šta će se desiti dok dočekah trenutak slijetanja. Sad mi se ni tekst ne čita. Nadam se da su dobro putnici.
Kod nas u BiH novi trend vozači ubice i samoubice, u svakom slučaju hodati nam je što dalje od cesta i ulica
Nije u pitanju brza vožnja, u pitanju su makedonci koji ne poznaju tu cestu, vjerovatno su mislili da krivina nije toliko oštra, a jest mnogo, na 40 moraš smanjiti i po suhom kad se voziš... Na autu nisu napravili nikakvu štetu, samo malo prednji branik udarili i to je sve, izvukli su ih odatle i oni su dalje nastavili...
valjda poznaju znakove...ispred krivine je znak ograničenja 40 km/h i nailazak na opasne krivine .
jel ono bi golf dvica?
Krivina, puna linija, vlazna cesta i najvjerovatnije pokusaj preticanja. Zavrsilo se kako se zavrsilo.
Mogli ste dugometrazni film postavit malo je ovo 3 min a radnja 4 s
Nisam vidio kako je sletio jbg zaspao sam Pa koliko traje.
Svaka mu cast poleti u zrak kao betmen a pad jos ljepsi super snimak bar nije mixerom snimato Ps. Frajer vozio previse brzo
cini mi se da je htio i preticati u tom trenutku jer je isao iza drugog auta
Al ga frajer spusti na retrovizore
Garant im neko priprijetio, uklonili video.
Neprilagodjena brzina vremenskim uvjetima. Vidimo da i ovaj sto snima na vise mjesta sijece punu liniju jer prebrzo vozi. Takav smo mentalitet u svemu , a ne samo za volanom. Ne volimo nista raditi po pravilima , sve bih nekako na svoju ruku.
@g60000 Zar nije zabranjeno voziti s celavim gumama? Kao sto rekoh , ne postujemo pravila.Na koncu ako je i odlucio krsiti zakon i voziti s celavim gumama onda neka prilagodi brzinu vjemenskim uvjetima i celavim gumama. Ovako ce neko nevin stradati zbog njegovih celavih guma.
uopšte nije brzo vozio