Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako moze jedan snimak iz zraka heco pijace pod snijegom
Ljeti se može prići jedino mostu, uzvodno od Rimskog je sve zaraslo, šikara.... a moglo bi se pretvoritii u prekrasno izletište....napravitii kej, osvjetliti za šetnju od Rimskog prema Vrelu Bosne... možda malo produbiti korito na dubinu od 0,5m, mogli bi se iznajmljivati i vozikatii čamci na veslanje, pedaline.... Moglo bi da je u Austriji ili Švici, Sloveniji, ovako samo možemo pametovati i jadikovati....
Ma prekrasno, ŠTO NAM ZAVRĆU VODU SVAKU VEČER POTPUNO?!?
pošto su u trendu ovih dana ovakvi naslovi ,očekujem sutra , prekosutra ovdje članak " evo pogledajte kako pod snijegom izgleda G. Maoča " :)
Dron Kamera ?????? Profit!!!!
Šta ti je reći dron haha :D
Redakcijo Klixa: zelim vas pohvaliti, u posljednje vrijeme imate jako kvalitetne clanke, koji se ne odnose na politiku, i edukativni su. Nadam se da cete nastaviti tako. U danasnjoj anketi sam vas naveo kao najdrazi portal i onaj koji najcesce posjecujem :)
quadro snima predobro.....ali ovaj sto upravlja njime nije bas najvjestiji..
Svaka cast ovom helikopteru,
bezveze snimak...ovdje to treba uraditi kad sve ozeleni...ovako crno bijelo...da nema naslova ne bi se znalo gdje je snimano...