Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijela Bosna i Hercegovina je potpuno odsjecena od svijeta
cuj ”kanton” deset
Uvijek je u HecegBosanskoj zupaniji puno snijega Cuj kanton 10. Ajmo onda sve zupanije oznaciti brojevima i tekst BiH himne neka ide ovako: Jedan dva tri cetiri pet sest sedam osam devet deset. Deset devet Osam sedam Sest pet cetri Tri dva jedan..
Otkad se na Klixu koristi ekavica? Nije zavejao, već je zavijao... nije vejavica, nego vijavica... ne veje, nego vije...
@DokleVishe na klixu su polupismeni admini. Sta te to iznenadilo
s obzirom da se radi o manje vise srpskim povratnickim selima, a mile međed kaže da su srbi 'nekonstitutivni' u pederaciji, stanovnicima nema ko da pomogne. Braca rvati? Tesko. A i oni se iseljavaju
@andres_iniesta_2...... Po tebi i Duduku ljudi su znači k'o i svaki pošten Srbin trebali otići u Miliće ili Gacko i tamo bit zavijani i od svijeta odsječeni . . .???
Pa da ste barem napisali zupanija 10...
Djeca jedva dočekala ove "nepogode" nema škole do daljnjeg.
zar ne mogu kladionice da kupe dvije grtalice?
To tamo i nije puno opasno jedino za ona krda divljih konja a ostalo se skorom sve izselilo
Ako se nesto dramaticno uskoro ne promijeni, citava bosna i hercegovina ce biti odsjecena od svijeta i to ne zbog vremenskih neprilika.
Šteta velika
KAD BI SE VRATILI ONI ŠTO POBJEGOŠE 95 U BEOGRAD BOSI BI UTABALI SNIJEG
oni su odsjeceni i bez snijega
Nakon snijega doći će i sunce u Herceg Bosanskoj županiji
nema tamo nikoga. vise su ugrozeni oni konji divlji
nece nista propustit
kod nas je to normala , mi smo odsječeni od svijeta od rata pa na ovamo