Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji samo Sarajevo u ovoj našoj državi. Što sam se nalopat'o jučer ujutro ahh...ali neka zimulje. 😉
@dgscorp sta to jos postoji?
Kakva budalasta pitanja. Snijeg pada u gotovo cijeloj zemlji i i već dva dana stvara probleme, negdje više, negdje manje. Samo što redakcija ima važnijih tema, tipa šta je koji političar rekao drugome a šta je drugi odgovorio. Jadne naše Sarajlije, držite se.
E čuj intenzivnih padavina. Nije ovo ništa a odma kolaps... cccc
Snijeg u februaru 😒
Čim malo snijega padne kod nas je kolaps, bruka je što se još to javno, bez srama prezentira a imamo firme čiji je to posao.
Ja cu metlom ove treceg prioriteta
I opustili su se malo svakako, neka rade i zarade.
ilidža najgore očišćena, pa stvarno jel mora u podne izaći da se čisti.
Al nas zatrpa ovih 5cm ,,koda su Mujinih 5 :) )))))))
Ma samo neka pada!
Neka ih, neka rade ekipe KJKP Rada. Svakako ove zime nije ni bilo snijega pa su se usjedili.
доброје кад их није изненадио, јер то се више пута догоди..поззз
Evo Snjezooo opet snijegoooovaaaa
U normalna vremena ''mrskoga socijalizma'' odgovorna lica u KP RAD bi isto jutro angažovala preko servisa ili biroa par stotna studenata i nezaposlenih koji bi snijeg čistili i oičistili prije prvoga mraka, naravno bez pranja novca preko ''stranačkih'' firmi.
Opet smo iznenađeni snijegom. Wow!
Ja sam se jutros doklizao u autu do firme,sa novim gumama.Neke ulice u gradu nisu prioritet pa se nikad ne čiste.Možda je do guma????
To dino kuravelo stara ovi mu iz zoia nisu dali tal od teladi pa ih haba a ovi iz grasa daju procenat za divlje mjesecne i to je ok
Kazu da se u tuzli snijeg odma topi :)