Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo muskarcine Sarajevske, bas ste me nasmijali svojim komentarima. Cujem vas uzivo, kako gundjate i psujete, hehehe.... kada se vozite ili hodate vasim lepim ulicama. Malo ste se opet razmazili, pa bi bilo dobro da uzmete lopate i pomognete ocistiti sneg a na kraju lepo zdravo medjusobno druzenje sa pesmom koja bi se cula preko jahorine i bjelasnice. I bake i majke i zenice bi vam bile zahvalne i deca koja ulicama prolaze a vi bi kao veliki gentlemani ponosni i sretni prije spavanja rekli: ko hje.... komunalne usluge. Lep pozdrav iz Slovenije.
ma nije mi jasno sto ne ociste trotoare, fakat se ne moze hodat ulicama. Moramo glavnom ulicom hodat, smetamo i vozacima... a mladicu jako si zanimljiv decko idi bavi se necim, radi nesto zanimljivo kao npr. nahrani svinje ocisti balegu i tako to...
joj što možete kenjat. samo skontajte koliko para dajete Radu, a koliko za svoje telefone i mobitelćiće. šminkeri jedni, po vama Rad trebao hvatati pahuljice u zraku.
kod nas u beogradu pada krvavi snjeg s petokrakama mladiceve sajkace
Ma ciste oni... ali prvo svoje mahale i mahale ministara, nacelnika... pa onda ostalo :))) S druge strane, Sarajevo je jos i dobro ocisceno u odnosu na mostar... dole skoro nikako ne ciste... samo nesto malo po gradu. Magistrala je juce bila skoro pa neprohodna od mostara do Konjica (cca 20 cm snijega na cesti) Od Konjica prema Sarajevu je vec druga prica... sve do ovog naseg famoznog autoputa, koji je katastrofa... Elem, Mostar - Sarajevo... 5 sati... :)
@PULA De ne kaki.. Ja od skandinavije preko evrope i Slovenije i tek u HR osjetio da sam stigao u bivsu jugu. I onda predem u Bosnu. Nema nikakve razlike izmedu Berlina i Sarajeva. Ali ti bolje znas izborio si se da naprijed sjedis.
Pa neka snijega kome smeta. Mora i snijeg ciniti svoje, cisti se koliko moze. Kome smeta zasuci rukave. Neko bi htijo da mu neko sve ugladi. E cekajte. Meni nesmeta da je 2 metra i da niko necisti. Priroda cini sve, pa doce i ljeto pozeljecemo se snijega. LJudi rade i ciste pomozite im frajeri.
Ko je lud da cisti a od srijede najavljuju kisu i +15.....
ja nisam vidio nijednog. možda ih je zatrpao snijeg. imal kojeg imama iz žepe da prozove malo po medijima da malo počiste ovo selo od grada. živjela SDA i njeni lopovi u KJKP Rad Sarajevo. Yebo vam Alija mater sniježnu u p čku poleđenu
dobar vic hahahah
Od prekjučer proputovao kroz BiH i Hrvatsku. Jo razlike! Drrrastične razlike!!! U Hr možeš kulturno autoputom i kroz Zg bez ikakvih problema, a u BiH valjda ona ekološka varijanta, čišćenje na solarni pogon
Pih, ovdje u Sarajevu je super... U Maglaju svaka ulica poledi i niko to ne cisti prije marta...
iznenadio ih snijeg u sred zime kao i uvijek....
Pa stvarno!Cuj 150 radnika cisti snijeg,ko da je to neka cifra!?Neka njih 20 ocisti ulicu,ne moze 10 ulica danas ocistiti od toliko ulica!Pa zar nema vise radnika u Kro Rad?Zar zaposljava samo oko 200 radnika? :( cccc
60 vozila al u kuycu. Izadji u grad i provozaj se pola sata pa vidi koliko ih ima. Treba ove iz rad-a razapet. I sta ce mi cistit kad prestane snijeg?? Vozi se i sada dok pada snijeg, a putevi zatrpani.