Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kultura življenja,Kućni odgoj,Porodično stablo,Papanluk...Jadna li si državo sa narodom koji te voli samo kad se igra kakva utakmica...
Nikad ta gamad neće doći pameti, krajnje neosvještena stoka. Gledam prvo djecu na putu od kuće do škole i obratno, to se bacaju flaše, kesice čipsa, (al' kontam, hajde, djeca su), ma šta djeca, to je kućni odgoj i obrazovanje, o mladima i da ne pričam, papak otvori kutiju cigara i hop, na pod foliju, a poslije ispušene kutije i nju, na ulicu, kroz prozor auta.. Fuj, stoko ne odgojena. Neandertalci!
Ovo našli nekoliko mjesta i slikali,inače uopšte nije prljav grad,koje budale pa i u Dubaiu se može naći da ima smeća na određenim mjestima...papci..
efektna i povoljna facebook reklama za vas posao,uslugu zelite da vase artikle,usluge vide hiljade ljudi dnevno javite nam se... http://***/artikal/15493014/facebook-reklama/
Samo treba kaznjavati , sta mislite da je Njemacku kakva jest napravila svijest gradjana, nije nego policijska pistaljka.
To je "savijest gradjana", sramota vidjeti sve to smece koje pojedinci bez savjesti bacaju gdje stignu. Sjecam se, od malena, da sam nosala smece u dzepovima, u rukama kuci ako nije bilo kante za smece...koliko danas to pojedinci rade???i kako se mladi narastaj vaspitava u kuci, jer iz kuce iznosimo svoj odgoj u drustvo..
samo kazne odvaljivat pa nek onda djutan baci. hoce al u qurcu
jaka policija = jaka drzava (naravno, policija svugdje sluzi za stoku da se dovede u red)
@ Moja Dzoja (BANNED) Nažalost istina je. Šta se desilo sa Olimpijskim gradom ? Izgleda da seljacka politika , javašluk, ne kultura i primitivzima iskace i izvire u nasoj metropoli !!
fuj , užas , katastrofna, zastrašujće !!!
zaista, odista,doista prljavshtina otkrivena.... i taman da ocrnima sugradjane (koji jesu dijelom krivi za istu) skontam, ja neki dan sa svojom kcerkicom trazim korpu/kontejner da odbacimo ambalazu njenog sokica i trazimo i trazimo.... i dodjemo kuci aa istom.....
Voda sve opere al' obraz nikad.....ulice ce se ocistiti,rade ljudi.....
Samo nase ogledalo nista vise.
ŠTO NAMA OVO TREBA ČČABOO I BOŽEE..
Zenica je možda zagađenija ali nije sigurno prljavija od Sarajeva
I bez smeča kao daje makadam samo u nas se šljunak miješa da uštede sol. Kakva vlast takve i ulice !!
Ovo su sto posto psi lutalice nabacali po gradu . . . Kakav narod(većina), takve mu i ulice.