Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Mi smo u Kantonu Sarajevo spremni za zimu, nas zima ne može iznenaditi, imamo dovoljan broj specijalnih vozila..." zvuči vam poznato!?
Prodaju nam "maglu".
@Tesla10 Ne prodaju oni nama ništa, nego nam uzimaju silne naknade, koje čudom nestaju iz budžeta, a kvalitetne usluge ni na pomolu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pozdrav mojim rođacima koji žive tamo !
Konacno nam ne prodaju maglu. Evo malo i snijega.
pa i nije cudo za ovo doba godine,vec je kraj novembra,bilo je i slucaja da nam snijeg pocne padati od oktobra............a i vala ono toplo vrijeme uopste nije uticalo dobro ni na koga.............nekima ce dobro doci ovo osvjezenje,a nekima i ne............
Ljuti krajišnici prvi počašćeni sa snijegom.
kakva krajina, pa to smo zbrsali u oluji...
Ti mozes zbrisati samo svoj nos.
A šta je s LOOncima brate ;)
Ove godine 2 metra ins.
Krajino ljubavii moja!
gledam ovaj clanak i onda gledam kroz prozor, i ne znam dal' da vjerujem clanku ili svojim ocima!?
e da se hoce ponoviti snijeg iz 2012 ono je bilo zanimljivo
KRAJNAA MOJA
Damir Šantić ne vjerujem ovom liku, Majstorovicu javi se !
Ovo je srpski snijeg
Drago mi je zbog skijanjaaaaaa
Iš'o konj kroz kukuruzno polje.Upeklo Sunce žestoko i iz kukuruza počnu ispadati kokice. Konj mislio da je snijeg i smrzne se.....
Lud si ko konj nasmijah se pravo hahahaha
Ma volio bih da opet napada, narod se nekako prošli put više zbližio...
Mi se zblizimo samo kad je kakva nevolja, u ratu su svi dijelili komad hljeba. A sad mozda komsija nema sta da jede ali niko ne vidi svi su se zabavili samo oko sebe.
Koja jebena krajina, šta je to?=
http://www.youtube.com/watch?v=kCtuPnV9abM