Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKO MOZE DA SE PROMJENI IME ,VLASIC\' DA SE ZOVE MUSLIMANCIC. HVALA
Joj vas....cccc
ojjjjj i vi i olimpijada vise, zar je bitno to za vlasic uopste.. pa ljudi to je bilo prije skoro 30 godina koji vam je, stvarno mi idu na zivce sve ove manifestacije, 20,21,22,23,24,25,100..... godina od olimpijade, pa zar treba zivjeti u sjecanjima samo? ja sam vise za ulaganje i rad za buducnost pa da opet apliciramo za tu olimpijadu a ne da se SAMO sjecamo (tacnije da se stariji ovi sjecaju) 1984. godine
\"cilj takmičenja je da vrati ljubitelje snijega na Vlašić, koji jeste Olimpijska planina, bar za sve one koji su osjetili lijepotu koju ona pruža.\"
VLAŠIĆ NIJE OLIMPIJSKA PLANINA, NEK JE BIO REZERVNO OLIMPIJSKO BORILIŠTE NA NJEMU NIJE ODRŽANO NIJEDNO TAKMIČENJE. E ŠTO BI NEKO VOLIO TO JE DRUGA PRIČA.
Vlasic je bio rezerva za skokove kako kaze kolega. I da 90% fotografija za kandidaturu, koje su poslane, za olimpiske igre su napravljene na Vlasicu ;) tako dragi Sarajlija ne buncaj ;)
Pojma nemas!
Vlasic je bio rezerva za skijaske skokove tokom ZOI \'84. Dakle, Vlasic jeste olimplijska planina. Cheers i pozdrav svima. Ejs
Who cares? Nisu ni ostale više.
Vlašić nije olimpijska planina.