Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Каква багра све их у затвор треба користе децу у политичке сврхе ужас
Sjeme im se zatrlo genocidno, vlaško!
То може само мошньачка багра
KAD SE BUNIS BEZ RAZLOGA : Boravio ja u Moskvi i potrazio poklon za mog djecaka.Odem u GUM i tamo nadjem autic u koji djecak moze sjesti za volan i voziti.Ja se obradovao-nije bio ni skup. Velim prodavacici dajte mi ovaj auto,ona mi dade racun,ja platih i vracam se po autic, a ona mi auto daje onako-veliki autic- ne zapakovan.Ja kazem ,zapakujte mi autic, jer ga nosim u Yugoslaviju.Ona ce meni :"Uzmi taj auto i nosi ga u Yugoslaviju, u pizdja i pusti me da radim'' Tako treba reci i ovim roditeljima :''Vodite svoju djecu gdje hocete,u Federaciju u pizdja i pustite ucitelje iz Konjevic polja da uce svoju djecu.''
@b-osmane, jest-R.S. je i Bosnjacka kojiko je i moja M-H/F u kojoj sam rodjen i gdje su sahranjeni svi moji preci do cukun-cukun djedova. Danas ne mogu ni da odem u to mjesto[ koje se nalazi medju Muslimanima i koje su oni spalili april/'92 ] ne zbog straha ,vec zbog osjecaja da ja i niko od moje familije ne pripadamo tom islamskom prostoru.
Odvojite tu svoju djecu u posebno odelenje,kad vec toliko zelite ,i nek im dolaze ucitelji iz Federacije,Turske ili bilo koje drzave koja vam je u srecu. Samo morate znati da svjedocanstva te djece nece biti priznata u drzavi Republici Srpskoj. Usput da dodam-mnogi Muslimani/Bosnjaci su prespavali zadnjih 20-god. i jos uvijek misle da su vlasnistvo cijele BiH naslijedili samo oni od Turaka. To im je pred rat utuvioi u glavu Alija i Ceric.-koja tragedija,zivot provodis u zabludi.
tuga..
Boli njih ćoše za Vama, nek neko od njih jednu noć sa Vama bridža razbaci u toj muci i hladnoći...nego vunene čarape i duge gaće obavezno...
Pitajte Reisa hoce li se solidarisati pa s vama leci pod taj sator, bar na jednu noc? Hoce malo sutra .. daje podrsku iz tople kancelarije i udobne fotelje. A vi ovce .. blejite po ovoj zimi. Sramota .. zao mi samo ovog jadnog i izmanipulisanog naroda..