Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
18.01.2014 Majstorović: Februar bi trebao biti pravi zimski mjesec. http://www.klix.ba/vijesti/bih/majstorovic-februar-bi-trebao-biti-pravi-zimski-mjesec/140118028 TREBAO je biti i Januar gospodine Majstorovicu, a ti ga opet fuli :)
03.02.2014. "Inače, prema našoj mjesečnoj prognozi, trebalo bi da februar bude topliji s manje padavina u odnosu na prošlogodišnji prosjek", precizirao je Majstorović. http://www.klix.ba/vijesti/bih/majstorovic-nevrijeme-se-zaustavilo-na-granici-save-i-dunava/140203094
dakle ovih dana bi mogli ocekivati jedno 2 metra snijega...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Prognoze za ovu zimu su bile da će to biti najhladnija zima u posljednjih 100 godina. Ne obraćam više pažnju na prognoze Federalnog Hidrometeorološkog Zavoda (kakav ozbiljan naziv) sve dok ranijepomenuti gospodin Majstorović ne ode u penziju. Naravno da je reuma sasvim logična pojava za njegovu dob, ali to svakako nije vijesnik oštre zime.
E to su bila vremena :D
mogu vam reci da mi nedostaje ovaj snijeg, zao mi je samo sto nisam mogao uzivati u njemu jer nisam imao vremena od ciscenja i struganja auta
Bas bi bilo fino da opet onako zapada, vise se hodalo, zrak je bio cistiji, nije bilo puno auta, prije svega ljudi su pomagali jedni drugima i lijepo se druzili.
Za naših života neće.
Snijeg se možda neće ponoviti ali neki političari i njihova nakaradna politika SIGURNO hoće i to nakon izbora u oktobru.
Pripremite lopate babajićke, kupite osnovne namirnice za mjesec dana, i još dodatnog ogreva. Rekli iz Hidrometeorološkog zavoda da neće biti snijega.
kad je majstorovic rekao da se nece zadugo ponoviti znaci da ga trebamo ocekivati vec ove sedmice
"Širom naše zemlje građani su ostali zavEjani..."
Dobro da imam prozor i balkon, da izlazim vani... da vjerujem u ove prognoze koje procitam na Klixu, posteno bih se zajebala
Iz Federalnog hidro-meteorološkog zavoda navode da se snježne padavine iz februara 2012. neće još zadugo ponoviti. Znači ubrzo veoma visoki snijeg
E da barem hoće gruhnut :((
Samo Bog dragi zna hoce li padati ili nece.
pitanje je
Ovaj Majstorović skoro ko Fazlija , sve promasi :D
:).........
video iz februara 2012- mislim da zasluzuje svoje mjesto ovdje!!!! https://www.youtube.com/watch?v=PSPsYgvIyV4
bice opet za 12god