Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Današnji vozači tegljača su goli debili koji snimaju klipove dok automatik i superhidraulika sve vrše za njih, a ne poznaju osnove fizike, trenja, težišta. Važno je da viška huje imaju i da su nadrealno nepismeni. Griju gu'zove na zračnim sjedištima i drže volan s dva prsta i još to zovu poslom? Odron. Pogotovo ova djeca vozači '93. pa nadalje.
Sve si tacno napisao.
Zamisli tog profi vozača, krenuo u planinski prijevoj bez lanaca na pogonu! Pa to može samo klocina naša. I onda se čudi kako je stao.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A joj opet ih iznenadio snijeg , jbg.
sve go stručnjak na klixu
I sad zbog nekog debila bez opreme treba stajat u koloni.Ma ovo treba kaznjavat na licu mjesta po zakonima najprimitivnijih zemalja u koje nesumnjivo spada i BiH.
da je države, ko što nije, sad bi policija i inspekcija uradila pregled kamiona, utvrdili da gume ne odgovaraju uslovima, kaznila vlasnika firme sa 100 hiljada maraka, i ne bi se nikad više ovo dešavalo...jedan kamion blokira pola države zbog ljetnih guma, pa to samo kod nas ima... ovako nikome ništa neće biti
Vizaci teretni vizila bez adekvatne zimske opreme su najveci problemi .sve treba kazniti posteno da se opamete i nestvaraju problem drugom
Dva najjača( u ekonomskom smislu ) najgore povezani. Slika krezube SDA talibanske sirotinje
Dva najjača grada( u ekonomskom smislu )...*
@Pirlo226 Mogu hoćeš da vidiš?
Hvala i SDABiHAMK-u ! Tik Tak Tik TAK!
HVALA SVIMA KOJI SU UCESTVOVALI I DALI( ODVOJILI ) LOVU ZA PUT TUZLA-SARAJEVO! :(((( Hebeeemooo vam pleme !!! Tik Tak Tak Tak...TIK TAK!!!
KS kao najbogatiji dio BiH.....ODMAH da pocne praviti 'kantonalni porez'!!! Znaci SVE institucije i SVE kompanije u KS-u da placaju PINKU!!...svi UHLJEBI minus 30% primanja! FOND FOND FOND za PREZIVALJVANJE! Flat plate SVIMA koji nemaju i naravno BONOVI ZA HRANU!!! Molim dezurne analiticare u vladi 4-orke da ODMAH pristupe nekoj vrsti ovakvih planova i razmisljanja!Svi za jednog/jednu---Jedan/jedna za SVE! PS.i POSAVSKI/TUZLANSKI KANTON ISTO DA RAZMATRA!HVALA!
PRVI I JEDINI prijedlog MORA biti MORATORIJ svim dosadasnjim, i trenutnim politicarima i njihovoj blizoj rodbini, na period od 32g! Stranke koje su BILE, da ih vise NEMA.Tako se oduzimaju poluge vlasti i ISPLIVAVAJU nove snage...NARAVNO zakonski ZABRANITI izjave BILO KOJEG levata koji je bio los, dobar, zao...Svasta treba...ali NAJVAZNIJA stvar je UKIDANJE MOGUCNOSTI DA CUJEMO STARE LEVATE U procentu od 100% Sretno nam svima!
BLOKADOM KRETANJA NOVALICA I ELENE ....CINIMO VEEELIKU STVAR...Samo 50-tak automobila i Bog da nas vidi! SAMO njiHa da blokiramo....''''Dobar dan, recite?! Pa da pomjerite automobil da prodje ELENA?...druzeee NEAM goriva ni ja ni ovih 50 automobila! mici ih sam!