Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije nista novo. Svaki stranac koji bude upucen u BiH bude upozoren prije putovanja da se ne zamjeri sa Srbima jer su oni uvijek ugrozeni.
Treba RS da se otcijepi i onda ovi iz FBiH ne bi više mogli da se žale. Hićete sa Rs - eto vam. Naš problem, mi ćemo ga riješiti.
trebate se vratiti u šumu
treba ukinuti islam i porusiti sve dzamije te izmjeniti sva bosnjacka imena u neka normalna, uvesti ateizam ili tako neku normalnu religiju pa ce svima biti bolje
treba izbirisati genocidnu tvorevinu iz ustava BiH i rjesili ste 2 problema
naravno da kenjaju, nisu htjeli da se odlučuje pojedinačno, jer su htjeli da kroz paket provuku amandmane koji odgovoraju samo njima.. hinjski, kako bi se reklo.. pa će sad žaliti i prenemagati se o Evropi, ne spominjući ostale amandmane iz paketa, zbog kojih je sve i palo.. hinje, eto šta
Srbi kenjaju, ko inače