Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte im blok 7 da ne vide i ovaj metar jedini
Jest Sarajevo je uvijek krivo za svaku nesrecu Tuzle. Joj sto ne mogu te seljacke price
@Cavadiini Mirsad Kukic Baketov covjek...za sve se on pita u Tuzli...pogledati na YT Mirsad Kukic Afera Zurnal...covjek otisao u zatvor i navodno ga zaposlili da radi u TE Tuzla gdje i radio prije zatvora..kao on je jako potreban tu..i tako nije ni bio u zatvoru..osim na papiru i jos mnogo toga u videu ima..pa ko hoce neka pogleda..i jos o mnogima..Dodiku,Covicu,Sebiji,Bakiru....nemaju odgovore na ono sto ih pitaju..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U naslovu piše smog, a u nastavku članka magla. Pa sad, je li magla ili smog ? To su dvije različite stvari.
@MusstafaGaragic svake godine je tako magla je u pitanu,tako bude i kada je jesen ides 20 na sat
Smog je zagađeni zrak i ja nešto ne znam da smog može smanjiti vidljivost. Magla je normalna i ne štetna prirodna pojava. Smog nastaje uslijed miješanja magle i štetnih gasova.
Apocalypse Now...
Kakav bolan smog u Bistarcu sta izmisljate tu je magla uvijek
Sad svi strucnjaci za voznju i rastojanje, a oni kad voze odvrnu Sabana na max., da krci, ikona/tespih na retrovizoru i turiranje Golfa na semaforu, nem pichke vide, ima se, moze se.... Aaaaa
Nije to smog, to je magla.... tako nama nasi politicari..
volite li smog?
Sudarila se magla sa smogom na sickom
Smog od ranije poznat policiji.
Cuj mjesto Lucijana hahahaha hjooooj novinara i kurrca....
po magli se vozi sporo i drzi se odstojanje.. Nema brze vožnje
Kakva strava... Ko može disati, ko živjeti u ovome ... ? Užas!!!
još ako uzmeš da čitav danj sipi kišica i da je vlaga visoka onda dišemo sumpornu kiselinu .. jer, ne more se metnut filter 50 godina, kako bi direktor TE imo 15 000 platu, kako bi "ložač" imo 2 500, kako bi se SDA zapošljavala svoju rodbinu i imala svoju kasicu prasicu ha zafali kaka para za Audija, Sekinog Burberrija i slične balijske pi3darije i prohtjeve
jel vidite Sarajlije šta je prava magla .. vi kukate za svoj smog, a kod nas se djeca igraju napolju na 10 put većim vrijednostima .. i niko ne kuka, još vam pustimo da nam uzmete sve pare od struje ..
koliko od ovih koji su ucestvovali kuci uma 2-3 tone cumura?
odlučite se jel smog ili je magla... vjerovatno i ne znate razliku
Mislim da bi Jasmin ovaj problem rijesio izradnjom novog jezera :(
ili bar fontane