Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode Vlada TK po nabavnoj,hahaha
Tako je.Prcccccccc
Bez PDV-a
I u Sa ide isti scenarij😀
Ako Bog da.Vezite se-polijecemo.👏👏👏
Hahaha, Dinokijo piša na pakaš. Dobra ti ova, hahaha
KONACNO!
Imam utisak da ce nova vlada biti dobra,odgovorna i ozbiljna jer jednostavno nemaju prostora za greske
UVJEK SE ZNALO KO KOSI A KO VODU NOSI.
kuku jos posipaju hladnom vodom..tamna covjek dodje sebi kazu mu da su mu srusili vladu on opet u bandak😂😂😂😂...ako ista ima dobro u ovome a tobje da je kuki i kukicima doso kraj
Kukic na aparatima . E nwk su ih smijenili . Novopeceni tajkuni kad se docepu sile i moci . Nije nicija do zore gorila
Premijer kantona?
Sada je jasno zašto je Žatko Vujović prvi krenuo da tuče Damira Nikšića. Prepoznao se u njegovoj priči. Ali ipak od 10 zastupnika SDP-a samo su dvojica pristali da budu Bakirove pudlice. Vlast je izgubljena ali je obraz ostao.
Teske su rijeci Zareta nazvati pudlicom. Treba Niksic da kaze koliko mu je hiljada razloga dao da ne obara vladu TK.
U USK se isto sprema, SDA i SBB u koaliciju ulaze i ruše vladu. Izgleda u SDA ponestaje para, treba sto prije u vlast....
Eh sad ide vlada Unskog kantona i na kraju slag na tortu je SARAJEVO
SDA u TK je davno propala ovo su posljednji vapaji gdje su potkupili neke od vijećnika iz SDP i ostalih stranaka. Pogledajte samo opstine u TK gdje je SDA vlada u samo 2 od 13, a u te dvije sveukupno 2000 glasova ima, a to su Doboj Istok i Teocak vise sela nego opstine.
Neka se pripreme Forto i konakovic,hahaha
To onaj multi kulti kanton a svi za sda glasase
Ovaj ce napravit velike promjene obecao je hahahaha
Ne ulazeći u to da li je ovo dobro ili nije, ali SDA je ovo maestralno odradila kada se uzmu u obzir opiranja Nikšića, Kukuća, Gutića, Imamovića... da ovo prođe.
Novu većinu u Skupštini TK dakle čine SDA sa svojim tradicionalnim partnerima i satelitima, DF, SBB, SZBiH i nažalost dva preletača iz SDP-a. Ko želi da čestita, nek čestita.