Komentari (413)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJI LI ĆE KRIMINALAC BITI PREDLOŽEN ODSTRANE KRIMINALACA HUSE ĆESIRA I ALIJE BUDNJE?
Misliš za razliku od Konakovića, kojeg su oni također predložili?
@FahroScepoKepec jebote otac ludi, idi lijeci se
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Obracun u kriminalnoj organizaciji SDA.
"Kod izbora novog komesara MUP-a KS čelnici SDA od mene su tražili da izvršim uticaj da gospodin Halilović ne bude izabran za komesara, zato što nije javio uhapšenim članovima SDA da će biti uhapšeni. To je živa istina. O tome sam izvjestio neke ljude", Konakovic na danasnjoj sjednici. Ko su ti ljudi i poltroni koji su takvo nesto trazili !!!! Odmah bandu odstraniti sa svih funkcija ! SDA je gora od COVICA I DODIKA!
ako sad niste vidjeli gdje živite onda ga hebi, BJEŽ'TE DJECO I NE OKREĆITE SE
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Raspad SDA loading 54% ™
da se hoce ponovo zaratiti pa da se konacno nakanim otici odavde...
i bez ratovanja treba otići odavde..
lazi su toliko profinjene i slatkorjecive da je normalan insan vise nemoze odvojiti od istine, pa sta je ovo pobogu ljudi, nemozes vise nikom vjerovati, kad ih sve skupa slusas za govornicom nema ko istinu ne govori a 10 je verzija takve od one prave, e hajde je potrefi?! ovo je postalo bolsno vise, nije za postena insana, nikako... da nas Bog dragi sacuva!
Hahhaha , zahebavali se, počeli da rade za narod.
Ode
Dole
Gledaj uhljeba mrtvih. Sve se na budzet natovarilo. Majko moja, ko nas predstavlja i ko nam kroji sudbine i zivote. Pomozi boze, pomozi.............
Ne zna se ovdje ni ko pije ni ko plaća.
DANAS smo vidjeli prvi putu u historiji BOSNE I HERCEGOVINE kako se poslanici u skupstini najveceg kantona crvene ko paprike.SBB I SDA! Prodane poslusne duse ! Vi unistavate bh drustvo ! Prodali ste sami sebe za sitne interese. Tonemo.Nikad se necemo izdici na veci nivo vec cemo ostati male bosnje. Umjesto da vodite narod primjerom sopstvenim , vi ste pokazali kako ste prodali ono malo vjere u narodu da postoji postenje u sarajevskom drustvu..kad ste vi ovakvi kakvi li su tek u manjim kantonima
@amy88 Svi su oni isti. u 5 deka samo cekaj dok se dograbe vlasti pa pocnu zaposljavati svoje bliznje i daljnje itd...
fuj na šta liče
Vlada kantona Sa zavrsila na civilizacijskom otpadu gdje joj je i mjesto. Pozdravljaju vas "civilni" invalidi.
Dajte nam direktni link da gledamo rijaliti show https://www.youtube.com/watch?v=RkB5yevm-eE
Imena, Konakovicu, konkretno a ne stranka. Isti ste vi svi iz Sds.
Samo vas gledam sa Buloga, ccc...
Sramotno je da će vjerovatno opet imati premijera, a dokle. Do oktobra, hoće li moc izdržat. Vjerujem da neće.