Negirao genocid i loše radio
0
Smijenjen predsjednik Skupštine općine Srebrenica
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fasizam na djelu opet cete vi korodorom zivota...
Kažu biće oluje opet.
Slažem se da je vrijeme za novi genocid! Ali kako se stvari za srbe odvijaju sve mise čini da će te naslutiti ulogu žrtve
dosta ga je vala i bilo 10 godina ne znm samo kko mu nije bilo mrsko tolke godne putovat u Srerencu iz Bajine Baste
Sa ovom politikom SDA ako nastavi ....bojim se da ce doci do novog \"genocida\"
razgulit ga s dva konja, ustvari a dva magarca, bice veci uzitak....
kamenovat ga
SDA + SDS + ZA BiH = Profiterska mafija sada ste dokazali sa tom koaliciom ko ste i što ste jedni bijednici i muljatori
pa tihic im rekao a njemu naredila udba iz beograda
Pavlović strani državljanin, onda preko Drine sa njim. A ovi iz SDA fakat su spali na niske grane, pa gdje ce te u koaliciju sa SDS? Fuj!
zajedno s ostalim članovima SNSD-a blokirati investicije u Srebrenici, izazivati političku krizu, koja će se prenijeti na sve nivoe vlasti. hahahahha kome li on PRIJETI????? Mislis li ti da te iko tebe pita???? mrs magare primitivna genocidas....
u mamicu vam iz sda, sad cete u koaliciju sa sds-om, stoko pokvarena, hrak pljuc
pa da su srbi imali i malo svijesti i casti nebi nikad dozvolili da predsjednik opstine bude genocidas srbin, poslije genocida nad bosnjacima!!!
Tako treba! Noga u guzicu pa preko Drine! Baj baj dodik-ovco!