Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA demokrat... 11.09.2009. u 13:20 Ovo nema šanse da se moglo desiti bez saglasnosti SDA. Po ko zna koji put, SDA dokazuje da je najveći saveznik Srba u uništavanju Bosne. Mislim da griješiš,nepada mi napamet da branim SDA,pojedini državni funkcioneri imaju ovlaštenja smjenjivati i postavljati nove ljude na rukovodeća mjesta i za to nemoraju praviti nikakve pregovore.
Ovo nema šanse da se moglo desiti bez saglasnosti SDA. Po ko zna koji put, SDA dokazuje da je najveći saveznik Srba u uništavanju Bosne.
To je\"maslo\"mileta laktašenka 100% jer je Mirko Lujić njegov čovjek,može se komotno reći da ga je smijenio mile laktašenko,ali neka mile doćiće i tebi kraj ničija negori do zore.Na miletovu žalost prijavu protiv njega niko nemože zaustaviti.Miletu su još ostali da ih smijeni,strani tužioci i sudije,nadam se da će ga u tome spriječiti visoki predstavnik.
Za trenutnu politicku situaciju pa i za ovaj slucaj odgovoran je prvenstveno TIHIC SULEJMAN ! Cudi me da (gargos klempos) neki dan nije prisusvovao na svecanom otvaranju novoizgradene kasarne, pardon, skole na Palama
A lijepo sam ti rekao da se ne zajebavas sa mnom!
Ako se Inzko ne umiješa tj. ne poništi Lujićevu odluku, a OHR nam opet baci floskule tipa \"sami to morate\", svi će znati da je Dodik ustvari OHR-ov igrač. Postaće jasnije zašto ga nikad nije sankcionisao za antidržavno djelovanje.
Pa izvolite srbi razgulite, mi ostajemo
Ova drzava je sve veci i veci odron. Odavdje se treba fatat noge
j.ebiga... ode i SIPA u p.izdu materinu j.ebem ti bosnu, necu se nikad vracati
@wtf To i ja kažem
e je.bem ti državu!!! FUJ!!!
privatna osveta, nista drugo....... i ponovo se vracamo na staro, ako nisu zaposleni stricevici, dajidjici ili vec kako se sve nazivaju rodbinske relacije, onda je politicki momenat presudan..... hoce li ikada doci na red sposobnost potkovana znanjem i zvanjem??????????
Nisu mu mogli naci ni jednu grešku u njegovom radu ali su ga ipak smjenili... Ustvari napravio je veliku grešku, skupio je dokaze i svu papirologiju o Dodikovom kriminalu te ga predao državno tužilaštvu. Zato je smjenjen i zato Dodik vrši pritisak na isto tužilaštvo. Sada ce ti biti na tronu SIPA politicki pijun sa kojim ce se moci manipulisati, ocito da nisu mogli manipulisati sa Draganom Lukacom. Dodiku ostaje sada samo državno tužilaštvo problem, ali kako je krenuo nebi me zacudilo da se sasvim slucajno zagube dokazi o njegovoj pljacki.
What a fuck??? Kakav je komentar Dragana samog na njegovu \'promociju\'? Sta je umedjuvremenu sa istragom protiv (izmedjuostalih) Dodika?
Izgleda da ga je neko ko ga je štitio, jednostavno prodao. Tako ti je to kad si piun velikih.