Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po onoj narodnoj : Kurta sjasi a Murta uzjasi !!??Uhljeb za uhljebom
@Muckalica sve dok je blentavog naroda bice i uhljeba
„Ja inače potičem iz jedne bogate begovske familije, sama vam činjenica govori da smo imali 300 duluma zemlje, da smo imali po sedam sluga koje su to obrađivali". Ovo je dotična sama izjavali i stoji joj u biografiji...E moj brate šta smo mi sebi dozvolili....
Htjeli su je u federalni zzo, pa ne 'mere'. To su teški kompromisi, jer mi se čini da KS nikad nije imao goru ministricu zdravstva od nje. Ali šta ćemo, kod nas u politici napredak ne zavisi od rezultata. 😏
Zilha iz fotelje u fotelju. Bravo!
Ocistimo grad i okolinu ljudi,grehota je kako je prljavo,Sarajvo ovo nezasluzuje
Pa zar nije prosla vlada bila neuspjesna kako nip kaze,pa zasto postavljaju iste ljude. Ovo je strasna laz Konakovica.
Fahrina Zilhica, ništa bolji ni kvalitetniji kadar od prethodnog!
Znači SBB ostaje u vladi Elmedina KOnakovića.
Ama steta za ovu Hidajetu,mlada zena,,,,,ne mogu sebi doci.
Šćepina operativa radi ko KOS,nema šanse da neko od njegovih uhljeba ostane bez kakve funkcije u javnom ili državnom sektoru,sve sami stručnjaci i ostala bagra.
Jel iz reda Ostalih
Hoće li Zilha pozvati policiju da se ispita rad Turkovića???Hoće li odgovarati ON za kriminal?
kud baš pred prvi maj
Ima li kakav ministar ili direktor, predsjednik UO, a da nije pripravnik, pred ili u penziji, da je zavrsio normalan fax, da se dokazao u određenoj oblasti, da mu je dosadasnji doprinos zajednici mjerljiv ili je sve samo ima nijet da radi.Pa stvarno nakon dosadasnjih ne bi smio biti upitan mjerljiv pomak...ili bi?
U prethodnoj vladi nisu valjali samo SDA ministri. Ostali su bili dobri.
Šta li vazi sad Zvizdić u Berlinu. Sigurno lupeta nešto. Kad se ja nerviram, mogu mislit Dodik
Zilha -pozovi Nadzorni Odbor, reviziju,finansijsku policiju i tužilaštvo da se ,,ispita" nerad Turkovic Samira i to prije nego preuzmeš funkciju!
Veze ti nemas sa zivotom liberooo