Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drugim rijecima nisi podoban, tvoji otišli došli drugi na vlast...boli vas racku za nedostatak reagensa za sirotinju
@nekaDJodmaDoleCJ ovaj je BOSS a svi znamo Radeljas ....SDA papci ...zdravstvo
Na recepciji u Vrazovoj sjedi 5 portira, a 1 internista radi, i 2 radiologa, crknuti mozes dok dodjes na red..sve dosadasnje direktore trebalo bi krivicno gonit oni su krivi za ovakvo stanie
Pojavi se dobar covjek, odma hoce da ga lincuju!!!
Prim.Dr. Husić, MSC., generalni direktor, ne može biti odgovoran, jer je poštovao Zakon o javnim nabavkama, proceduru, koja traži vrijeme. Krive su organizacione jedinice, što nisu na vrijeme prijavili nedostatak reagenasa isl. generalnom direktoru. Nije trebalo doći do smjene menadžera, posebno jer se radi o uposleniku JUDZKS, koji je poznat po svojoj vrhunskoj stručnosti, humanosti i radu s ljudima. Postavili su novog v.d., koji nije uposlenik JUDZKS i prave dodatni trošak.
Neradnik Primarijus, Dr. Husic Fuad, MSC. Vic godine! Doktor koji je poznat po svom radu.. Nikad, nijednog pacijenta nije vratio.. Covjek koji se rijetko vidja na ovom dunjaluku! Ne vole ga nemoralni i oni koji ne vole sto je covjek za narod, a ne za "foteljase", "babinu djecu" itd.. tzv. "Poznatu elitu"..litu
Primarijus, Dr. Fuad Husic, MSC., je najbolji covjek, doktor specijalista i menadzer!!! To je jedina istina, a sve ostalo je politicka igra!!!
Pa njemu na KCUS nisi mogao prici.Penzioner sta on hoce.Zar nije bio neko mladji bolja opcija???Sramota
Od ovaj Kulić???Pa nikad nije zabilježeno da neko ko radi u privatnoj praksi bude imenovan na poziciju u drzavnoj zdravstvenoj ustanovi???
Nikada nisam imao ''simpatije'' za ljude iz struke koji se bave politikom a ovaj čovjek je još 1993 g ušao u politiku, mijenjao je ''dresove'' i stranke svako malo, mijenjao političke stavove, mišljenje,, ulazio u stranke, izlazio, al istina je, ostao je uvijek nestručnjak u svojoj profesiji jer se i nije njom bavio.
Ovo v.d. na 6 mjeseci je inače u praksi par godina, ne znam čemu služi uopšte.
Ovo je vise smijesno postalo. Sve stranacki dijele pozicije. Kad smo kod doma zdravlja, ispitati hitno diplome zaposlenika-travnickih uhljupa koji uzimaju jako dobre plate, dok ova nasa omladina sa redovnom skolom mora napustati zemlju.
NABAVITE REAGENCE STOKO. BAVITE SE UHLJEBLJENJEM SLINAVACA I STARACA POVRIJEĐENIH SUJETA. OBIĆE VAM SE O GLAVU. KOLIKO JE KULIĆ SPOSOBAN ZNA SE.ČOVJEK MJENJA DRESOVE K'O RONALDO. A ISP'O IZ LIGE SVAKAKO.
Čuj Mehmed Kulić. Mislite onaj fosil? Penzionere rehabilituju. Majko mila koji luzeri!
Koliko je ovaj lik rodbine zaposlio
To što nema reagensa, to je ovoj vladi OK. Ali kad treba nepodobnog smjeniti, e tu se busaju. Fuj smradovi pokvareni. Kulić Mehmed jednom nogom u grobu. Demagog i prdonja.
Ovo je stvarno užas i sramota
vakat je vala i bio sjeme mu se zatrlo