Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolika je poštarina kad se šalje metak?
Kakva je ovo kretenska kolumna, covjek je ministar obrazovanja i kulture, nije sef CIA-e. Umjesto da se zapitate ko je poslao metak vi napadate Emira. Stid vas bilo!!!!!!
sta ti majmune jedan lupas, gdje to pise da islam podrzava nasilje, samo nadji tu jednu recenicu. Jado jedan, nista drugo i ne znas nego da lazes!
Vi, koji \'zdusno\' komentarisete ovu situaciju, poredeci je sa \'drzavom za covjeka\', vidjecete da su oba projekta propala: i Ministar i \'Drzava za covjeka\'.. Sve je samo smijesna PREVARA, bio zeleni ili crveni, svejedno je..!!! Vec vidjeni TRULEZ..!! No, narod ih bira, a narod ima onakvu vlast kakav i jeste sam, TRULEZ.
Ko je za ukidanje vjeronauke - palac gore. Ko je da vjeronauka bude legitiman predmet palac dole.
panjeta alias STOCHAR na forumu SDP-a!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma poslala mu metak žena...
Sramota pisam im se na majke. Imali igdje na sivjetu da po gradskoj spici se odvozi snijeg, obustavi saobracaj kao danas pred ekonomskom skolom? Kolđo podnesi ostavku nesposoban si! Svi ste nesposobni idioti jedni!!!
KAKVA LAZ I IZGOVOR ZA OSTAVKU ! MENI SU UPRAVO POSLALI PRST U KOVERTI KAO UPOZERENJE , HOCU LI PRIJAVITI POLICIJI , NARAVNO VAMA NECU IZNIJET NIKAKAV DOKAZ VEC SAMO MOJU RIJEC !?
panjeta alias STOCHAR na forumu SDP-a!!!!!!!!!!!!!!!!!
@majmun,zasto se obrazovati kada se lakse obrezati i steknes titulu heheheheh
Koji kontrast. Covjeka koji je podnjeo ostavku radi svoje sigurnosti ovdje optuzuju. Da li je iko u ovoj zemlji podnjeo ostavku od 91. Ma ljudi pitajte se. Vjernicui ga kritikuju dok druge koji su opljacakali ovu zemlju hvale na sva zvona po sistemi NEDIRAJ GA ON JE NAS. Pa gdje ide toliki moral. Gdje su te moralne norme ili pravila koji svi uglavnom koriste po svom cejfu. Pa pita li se iko od nas ko nas ovoliko ogoli.
Evo prilike za DUBIOZU KOLEKTIV, vec neko vrijeme nista morali braniti svoje.
http://youtu.be/Y_pczIcJ4Wk pogledajte sta instaliraju na 24%,uputstvo kako tuci zenu ali polahko i sa bismiletom heheheheheheheheheheheheheheheh
ovaj almir panjeta mrzi SDP iz dna duse..imnace ga mozete naci na temi SDP pod nick-om stochar...on je poceo mrziti i rijeci u kojima se mogu naci slova s, d, p
Najbolji covjek koji je ikad grijao svlastitom g***com fotelju vlasti!!
Jest ,jest....1000e nepismenih seljaka u drzavi \"tromblona\" i onda prije padeza im das sure. Pa nemozes tako ni dobiti doktore nauka, nego zaostale mutante