Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA TO JE MNOGO VISE NEGO STO PISU, PROCITAJTE PO PORTALIMA, UZAS. MISLIM DA TREBAJU DOBRE KAMATE PLATIT LJUDIMA KOJI SU KUPILI STANOVE, TAKO DA IM NA KRAJU OSTANU BESPLTNO!!!! TREBA UNISTITI LOPOVE
Kakvo ruglo i koji Urbicid je uradio Koldžo radi dva stana koja su mu data kao mito u ovoj zgradurini. Pogledaj kako je zatvorila i protok zraka i grafu i svjetlost cijelom naselju. Stići će pravda Koldžu nek se ne brine poručuje mu Larson.
@tajfun2018 + da nije izjetovica, nebi bili kolđiči,memkiči i njijovi!
Ali kome su obecani besplatni stanovi?Campara Aljosa pregovara?Nije li to cista trgovina uticajem?Ministar policije na pregovorima?Bjaaaazi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako je podnosilac lažne krivične prijave pravosnažno optužen da je prethodno pucao iz vatrenog oružja i ranio poslovnog partnera, te da je u momentu podnošenja lažne krivične prijave bio na uslovnoj slobodi, pa zašto su mu DALI da IZVODI GRAĐ RADOVE !!! Mogao je i njih UPUCATI !!!
Šta radi Čampara u ovoj priči???ONAKO PITAM???
Na drugim portalim spominju i minstra Čamparu!!!
Hahahaha gospodin Mahmutovic. Svakakva se danas ološ naziva gospodinom.
prepucajite se vi preko klixa
Ne znam samo kako se na Pik-u jos uvijek prodaju stanovi u ovoj grdosiji od zgrade i to po cijeni od 3000 KM /m2 ? Zar ima neko na svijetu toliko ne informisan da bi kupio stan ovdje pored svih ovih skandala, probijanja rokova i sl ?
opštinski sud je ŠPRDAČINA od suda
Mahmotoviću je bolje po zdravije da ostane u zatvoru.Ljagu sa imena ne moze sprati al se moze dodatno usvinjiti.
lekcija: prije nego kupis nesto u projektu koji je tek u pripremi, prvo izguglaj investitora i pogledaj kako izgleda
Mafijaši vodenarod zemlju u propast
svi ljudi koji su kupili stanove trebaju uzeti jake advokate i gace lopovima skinuti
Treba bagri srusit ovu rugobu betonsku
Samo u BIH su gradjani retardi i placaju stanove unaprijed. TO NEMA NIGDJE U SVIJETU.
ma naivni , nisu djaba vicevi Suljo i Mujo...misle proce jeftinije koju hiljadu a evo sad na kirije advokate, sikirancija i 2 godine zivota !