Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodijali i Bogu i narodu s genocidom, ne da se vise nikom trosit rijeci, a kliks ko papagaji, je bo pokvarenu plocu kako ste vi dosadni kad se neceg uhvatite. Danas 25 tekstova o Smitu, te primio ovog, te primice onog, te rekao ovo, te rekao ono, pola vijesti im o njemu 😂😂😂 Smorovi pravi
...jedino na Klixu se negira punom parom kao i prije.
Ako ima Bosanski Srba kojima treba posao, nek me kontaktiraju :)
Ja sam jednom Bosanskom Srbinu rekao da ako ga cujem da negira genocid ili da velica ratne zlocince, odmah cu ga prijaviti. On se prepao i kaze nemoj brate molim te.
Hahaha Ni Dodik ne daje više persice jer zna da će ga odma pitati za događaje iz Jula1995. A ne može ni istinu reći radi glasača a ni poreci radi svoje huzice. A na sva zvona sebe predstavljao kao lidera jednog prkosnog i slobodarskog naroda.
Ovi metuzalimi po klixu mogu da pisu nije bio, nisu ni bitni. Sasvim drugo je u igri a ne hoce li neka sirotinja sto nema sta jesti pricati nije bio. Kad se saberete znacete sto se malo pametniji bune na to :) a nema vam izlaza iz blata u koje ste svojevoljno usli. Daleko vece su posljedice koje dolaze. I naravno niko se ne misli zamarati sa trecerazrednom sirotinjom sta prica. Ali nadoce i ta stoka mitomanska.
G*ovno si ko te yebe. Eto uzivaj sad pyzdo.
Radi guza ko meduza
Pa klixe jel moraš provocirat opet gradjane. Stvarno ste bezobrazni
rijavljujte agresorske provokatore i portal koji siri govor mrznje : Vijeću za štampu BIH i Udruzenju BH novinari. Ako VZS i BH novinari neće da reaguju, na prvi mail, drugi mail saljite njihovim donatorima. Prijavljujemo ih - da ovo zlo prestane
Srebrenica aje najveća ljaga na našem obrazu to je tačno. Ali to da ćete dobiti islamsku državu je upitno. To sasvim lako može dovesti do rata. Samo vi sada napadate pa bi se lako BiH mogla raspasti
Kakav mujo guzio te mujo. Lijepo kažem da od islamske države nema ništa.
Najjace mi je kad se Bosanski Srbi medjusobno svadjaju. Ugodno gledati
Dok jos u Republici Srpskoj stupi na snagu novi zakon, klix moze zaboraviti na komentare... :)
Kakvi ste vi paćenici
Sve ovo je dokaz da su Bosna kao država i Bošnjaci kao narod projekat i protektorat velikih sila. Bosni trebaju strane sile kako bi je na silu održavale u životu, iako su odnosi između nacionalnih zajednica teški i neiskreni, a Bošnjacima kako bi se Srbima i Hrvatima nametao osećaj krivice i kako bi se pritiskali zarad ostvarivanja bošnjačkih nacionalnih ciljeva. Ne znam da li je sve to smešnije ili tužnije.
Veliki mozak veliki prostor za razmišljanje i projektovanje. Mali mozak ne znaš nešto mali prostor mašte i razmišljanja NACIONALIZAM
Kakve su to kalkulacije? Sudovi su sve potvrdili za ono sto svi znamo. Kako vas nije stid pricat uopste o tome. Jauk jedne nevine osobe je poraz covjecanstva. A vi pobiste na desetine hiljada nevinih, i tu kos pricas o kojekakvim projektima.
ahahahaha nesto ne vidim da pisete ta rS sta ste do sada pisali
Samo oplest genocidase tamo gdje su najslabiji, po džepu.... Jad i bijeda neviđena
Veliku većinu ljudi baš briga za genocid i slične gluposti. Zbog toga što samo mlatimo praznu slamu i živimo u prošlosti i jesmo propali i zaostali. Nikada mi nećemo naprijed .
Isli bi naprijed da nije blokada s istoka i zapada.