Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je dokaz da saobracaj ne utuce ni 1 posto na zagadjenje koliko ugalj,toplane bez filtera i neplanska gradnja koja sprecava protok vazduha
mudro zboris prijatelju...al se ovi sto se pitaju i dalje glupiraju
Bravo Lukiću. Smanjio si promet ugradu. Svaka čast. Jel to bio cilj. Mislim da nije. Koliko loš i nesposoban možeš biti ---barem budi pošten i priznaj da ovo što si donio je glup i nesmotren potez. Isto zagađenje kao i što je bilo. KONAKOVIĆU ILI SMIJENI LUKIĆA ILI IDI I TI SA NJIM
Čuj besplatan prevoz tramvajima i trolejbusima????Pa što pametnjakoviči ne organizuju besplatan cjelodnevni prevoz na obližnje planine da se raja nadiše čistog zraka.To bi več bilo nešto.
Ne da nema besplatan prevoz, nego ako ne potrefis zadnji broj ne moze ni sopstvenim autom ucu na planinu...
Došo Fočak u kafić, naručuje kafu, i ugleda 3 djevojke kako sjede same u kafiću i ne piju ništa. Fočak pita:"Jel djevojke,šta pijemo?"...Kažu:"Koka kolu"...Kaže Fočak: "A gdje vam je" hahahahahha
gledaj dvojke postarske
Pa Božić. Nema Hrvata. 50% institucija prazno. Komšije iz RS-a uzeli godišnji pa sastavljaju "Sveti januar", Dobrostojeći Bošnjaci na Maldivima, Tajlandu pa i Alpama. Helem, naravno da su smanjene gužve. Golf 2 sa parnim brojem može, Golf 7 neparni ne može. Hebeš katalizatore i euro 7.
Vlada KS je napravila potez za svaku pohvalu, trebalo je brzo djelovati i to je najpametnija stvar. E sada treba sistemski nešto raditi, euro1 i euro 2 apsolutno zabraniti, regulisati loženje svega i svačega, prodaju nekvalitetnog uglja itd. Bio sam u Sarajevu prije 5 dana, jedva sam izdržao. Blaga vrtoglavica i gledanje u svaki auspuh svakog auta koji prođe kao u ubicu koji drži pištolj usmjeren u mene.
Naravno da će biti smanjene gužve, to i budala zna! Naša Vlada ne računa na ložišta ovih sa brda u okolini Sarajeva, koji da bi se ugrijali lože sve što gori, svako smeće i otpad koji je štetan za ljudsko zdravlje. I, nikom ništa. Da bi takvim uveli mjere da ne lože ugalj, gume, plastiku... itd., morali bi ima subvencionirati grijanje, morali bi im ugraditi filtere na dimnjake, ali za to nema novca. Za to je najlakše uredovati tamo gdje im novac ne treba. Mjera i kazna!
e svasta koji su to debili sto postuju ovako glup zakon a nepostuju sto bi trebali ccc e jest nam cirkuz od drzave
ne bih u sarajevo ni ko turist došo sve da mi neko uplati puni pansion, bar u ovim zagađenim zimskim danima. nije da trolam, samo mi recite kakav sadržaj nudi grad sarajevo osim udisanja smoga ili merlina s udisanjem smoga.
Dodji u Zenicu, ovdje imas Divlje Jagode sa udisanjem smoga, ako ih vise gotivis :)
Apsurd zivi, pa danas djeca ne idu u skolu zato je manja guzva, kako mogu srat bezveze cuj eto danas odmah bolje jer kao par-nepar je to pobiljsao, vidjet cemo sutra guzvu i kolaps, ako ne ukinu ovo s.anje od preventive ako kisa ne padne.
688-O-886 , 069-O-089 i ima jos registarskih oznaka koje se mogu koristiti i parnim i neparnjm danima. samo ih okrenuti naopako
okrenut i saobracajnu kad zatrazi
E moj konakoviću..i djeca ti se smiju.
http://www.avaz.ba//clanak/269250/zbog-par-nepar-gubimo-na-hiljade-maraka-gosti-nam-otkazuju-nocenja
a sta ovi par nepar samo se voze u tramvaju i troli , a bus plati sebi kartu fino........
Koja milina voziti a nema guzve. Par-nepar treba zadrzati i kad prodje smog!
..bravo, registraciju onda prepoloviti...zar ne?
Hahjahahhahahhahahhahahhahahahhahahahha sta zna sda muslimadija osim o alahu satro o turcima i paradzematima
Hahjahahhahahhahahhahahhahahahhahahahha sta zna sda muslimadija osim o alahu satro o turcima i paradzematima