Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, mjesate kruske i jabuke, kao i profesor kojeg izuzetno cijenim. Volim i postujem svoju zemlju, ali ovo uopste nije Dan drzavnosti BIH. Ovo je u to vrijeme bilo da se dadne nesto BIH da bi se uklopila u Jugoslaviju. Uzmite knjige i procitajte sta znaci Drzavnost jedne zemlje. I kad mi kazu potvrdila svoje granice!!!!!!! Koje granice, jesmo li mi to imal drzavnu granicu. A najgore mi je kad mjesaju Ljiljane sa danasnjim danom. Ljiljani su od 92.U vrijeme Juge imalo smo grb sa dimnjacima!!
Ovaj veliki "antifašista" čini mi se danas da je bio na spomen parku "Vraca".
Jeste, i samo mi reci, ko je tebe ovlastio da govoriš o ovoj temi? Ti sda-ovski potrčko sa završenom večernjom školom u Busovači i Gusinju...
Svaka cast profesore,pravi temelji sve izdrze.
Najdraža domovino, "Sretan ti dan državnosti"
kao da imamo jos jednju manje dragu ? Sretan ti dan državnosti JEDINA domovino
Kad je Bosna država bila, Srbija je pusta ko livada bila
Kad su Bosna presla iy ruka Otomana u ruke Austrije, Srbija je bila samostalna kraljevina. A poslije je Bosna postala dio te prosirene kraljevine.
ii zvala je Dukia pa tek kasnije preimenovana u Smrdija.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)