Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasim dragim sugradjanima srpske nacionalnosti, kao i svim ostalim pravoslavnim zajednicama koje slave Bozic prema Julijanskome kalendaru, zelim mirne, sretne i blagoslovljene bozicne blagdane. Mir Bozji - ali uistinu - mir Bozji svim ljudima dobre volje, osobito nama u BiH koji razlicitost napokon moramo nauciti postovati i ljubiti kao dar Bozji koji je nasa zajednicka sudbinska dobrobit i komparativna prednost. Postujmo se i gradimo drustvo tolerancije! Христос се роди!
@Freiburg jesi to ti g. Ivanovu.
Svim vjernicima srećan Božić, da ga provetu u zdravlju i sreći
ONI KOJI CESTITAJU NJIMA BOZIC ZAVRSICE SKUPA SA SRBIMA U DZEHENEMU
Koja je poenta da ovde čestitate, a na drugim vestima pozivate na klanje i ubijanje? Je l' pokušavate da predstavite sebe kao civilizovane i tolerantne?
Allah im dao uputu.AMIN
@Enes iz stranke Ako ne zelite cestitati, zasto svi danas provocirate? stvarno ljigavo!
@BuggsBunny bjez ba .....pisem tako svima ako smatram da to nije u redu...i nikad se ne spustam na njihov nivo, pogotovo kada su u pitanju vjerski praznici...svi to trebamo postovati!..i sta me briga da li netko postuje Bajram ili ne....Meni moje - njemu njegovo!
Ja napisao za onog ubijenog vodju pink pantera Ilicica da je ko Sirijac a cetalji i na Bozic na klixu pa mi nalupali minusa samo tako..Sigurno nemaju nidje nista pa vazda na klixu vise..
No shit Sherlock, jel to isti Isus iz 92'?
Brojnih vjernika? LOL. Grohotom se smijem. Skupilo se svih 16 Srba iz Bliskoistočnog Sarajeva.
@Ozrenac1992 Hristos se rodi. Zar ne slaviš? Mani se klixa, uživaj :)
nema tamo 3-4 vjernika...ostalo su novinari,popovi i njihovi clanovi familije...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kirbas dobio unuku na badnji dan elhamdulillah😂
Hristos se rodi Turcinu to godi Pa dodje na slavu Yebacinu pravu Obicaj je takav Da mora biti dlakav U vodu svetu, kraj ikone stare Umocit debele, obrezane kare
Srpkinje se onda skupe U dve velike grupe Naguze se i cekaju Turke Kao deca kad igraju zmurke Najpre mlade, Da se sa njima slade, Onda i stare, Da im cuclaju kare…
Dosla i baba kraj starog oltara Voli i ona kad je Turcin kara Stala u red, niceg se ne stidi Sa drugama svojim, obrezane da vidi Pa pored krsta sa tri prsta Stavlja obrezani qurac usta Koluta ocima i njime se davi Pa ga onda u bulju stavi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pope ne kenjaj....vidis da imas 3-4 srba na bozic u crkvi...koju ces kyrac u sarajevu???
za to mi ne treba ni bozic ni bajram....to znam i bez toga !
@mirrorce ..pop je malo zesci kenjator....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)