Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahaaaaaa 100 000 radnih mjesta.
Sve po federaciji.... znaju da su bule podatne 😂😂😂😂 🌽🌽🌽
Meni je tih ljudi zao.Ali njih je nesreca natjerala na sve ovo
Eto vam veće bjede i mješani brakova fuj
Mjesani brak je univerzum i za tebe i za druge koji razmisljaju kao ti.Zamisli koliku ljubav imas prema zeni a ona druge nacije/vjere, a ti KONSTITUTIVAN :D
Fin gradić
Sto bi dragan mektic rekao ima ih sako 1000 jhahahah
Pošto su oni ovdje ušli i borave nezakonito zašto ih se nije uhapsilo, pritvorilo i deportovalo u zemlje porijekla ili osudilo na neke kazne, novčane ili zatvorske? Svaki čovjek koji bez dokumenata nezakonito kroz šumu, plivajući ili vozilom uđe na teritoriju druge zemlje prije svega je kriminalac a ne migrant? Šta znači migrant, ja se prošvercujem u Ameriku brodom i tamo tražim smještaj, azil... Čisto sumnjam? 90% je ovdje kriminalaca, nož radi svaki čas, droga isl.
Sve ovo nama Vučić šalje u dogovoru sa Dodikom